Edició Vespre - Llarena demana a Montoro en què es basa per negar la malversació en l'organització de l'10

Dimecres, 18 d'Abril de 2018

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena demana al Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro per carta que expliqui els seus arguments per negar que es destinessin fons públics a la organització del referèndum. Ho fa després que alguns processats per malversació facin esment a les declaracions del ministre.

També avui Llarena ha traslladat el processament i escoltat els ex consellers Jordi Turull, Dolors Bassa i l'ex presidenta del Parlament Carme Forcadell. Mentrestant la justícia belga ha demanat informació addicional a les autoritats espanyoles per estudiar l'euroordre d'entrega per malversació i desobediència emesa contra TONI COMIN, MERITXELL SERRET, i LLUIS PUIG i ajorna la vista fins el 16 de maig.

Tot el dia en el que el president del Parlament, Roger Torrent, s'ha reunit a Ginebra amb representants de l'ONU i que a Berlín ho hagin fet Junts per Catalunya i Carles Puigdemont. Demanen més temps per poder determinar quina és la millor forma d'investir un nou govern i no descarten que l'expresident torni a ser el candidat.

 

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa El Temps de Ràdio 4

http://www.rtve.es/alacarta/audios/serveis-informatius-radio-4/edicio-vespre-llarena-demana-montoro-basa-per-negar-malversacio-lorganitzacio-l10/4572085/

RSS feed