Valor afegit - Valor afegit - 25/06/2014

Dimarts, 24 de Juny de 2014

Grans cuines, grans innovacions Els grans cuiners del país han donat fama a Catalunya com un lloc on es menja bé. Tot plegat ha impulsat les indústries punteres d'alta tecnologia que desenvolupen productes que donen servei a l'enorme creativitat culinària. Molècules amb sabors de tot tipus, menjar que s'imprimeix o, fins i tot, aconseguir el que fins ara era impossible: congelar la fruita. Són alguns exemples de com sorgeixen grans innovacions de les grans cuines. Marc Miquel, director general de Poly-Klyn Entrevistem el màxim responsable de l'empresa líder en sanitaris portàtils. Poly-Klyn és una empresa present a pràcticament tots els grans esdeveniments i ofereix un servei integral, ja que dissenya, fabrica, lloga i ven aquest tipus de productes. Després d'una expansió enorme durant els últims anys de la bombolla immobiliària, es van haver d'acollir a un concurs de creditors i ara lluiten per sortir-se'n. El transport marítim i la Primera Guerra Mundial El Port de Barcelona va viure un fort impuls durant la Primera Guerra Mundial, ja que els països contendents necessitaven que els arribessin les mercaderies que havien deixat de fabricar per produir armament. Entre les empreses que van créixer durant aquells anys destaca la dels fills de Josep Tayà. Els seus descendents en conserven un gran arxiu documental.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Valor Afegit

http://www.tv3.cat/valorafegit

RSS feed