Deixa'm tastar

Cuina

Espai de gastronomia que, en format de magazín radiofònic, divulga el patrimoni gastronòmic del territori d'una manera didàctica i amena, amb Marc Orozco i Xènia Roset.

http://programes.laxarxa.com/programa/deixa-m-tastar/
Com hem de congelar?_Deixa'm tastar Deixa'm tastar

Com hem de congelar?_Deixa'm tastar

AL DIA: Avui comencem el deixa’m tastar explicant-ho tot sobre el congelar. Sabeu què passa quan congelem un líquid? o quan temps podem tenir els aliments al coneglador? donarem resposta entre d’altres a aquestes preguntes. TRUC DEL...

Cireres de Martorelles_Deixa'm tastar Deixa'm tastar

Cireres de Martorelles_Deixa'm tastar

AL DIA: avui començarem parlant de les cireres de Martorelles, aprofitant que La Catxaruda ha engegat nou projecte per recuperar-les.      

Xavi Fabra. Quina Forca. SlowFood. Deixa'm tastar Deixa'm tastar

Xavi Fabra. Quina Forca. SlowFood. Deixa'm tastar

Entrevistem el cuuiner Xavi Fabra per parlar del futur d'Slow Food. Aquesta setmana s'han fet entrega de les distincions de km0 als diferents restaurants, però engunay la novetat és que també s'ha atorgat a menjadors escolars i productors.