RJ56: Petits Grans Consultors

Dimecres, 23 de Març de 2016

Petits Grans Consultors

Hem trigat en treure aquest episodi, i ara sembla també que les seccions de la ràdio hagin tingut una petita aturada de ritme... tot és circumstancial. Avui us portem una entrevista amb dos dels membres que conformen Santa Clara BCS: el David Mauri i el Dani Teixidó. Volem saber més sobre això de la consultoria orientada al món dels jocs de taula: quins serveis donen, per a qui poden treballar, com ho fan i a on els trobem. De retruc ens expliquen la seva visita al Festival Internacional de Jocs de Cannes.

Després tornem a parlar de les nostres darreres partides:

  • 32'50'' - El Jordi ha agafat un bon grapat de pasta i s'ha anat a apostar a les curses de cavalls amb el joc de factura italiana Horse Fever.
  • 38'15'' - Tant ell com jo vam provar Pequeñas Grandes Galaxias, un joc molt interessant que creiem que funciona millor a 2 i 3 jugadors que no pas a 4 i 5.
  • 49'30'' - Sense deixar els daus i el tema el Jordi va continuar explorant l'espai amb Roll for the Galaxy.
  • 61'40'' - Ja, de nou a la Terra, em vaig posar a la pell de dos jardiners imperials japonesos a Haru Ichiban.
  • 71'40'' - Després parlem d'un joc vell com Guillotine i d'una possible alternativa més nova i canyera que traurà Devir i de la que ja vaig fer secció a la ràdio: Bar Bestial.
  • 77'20'' - Tres partides em van enamorar perdudament del Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game. Part de culpa la tenen el Bascu i el blog de Chema Pamundi MICROCAMBIOS de la densidad del aire.
  • 87'00'' - Finalment ens acomiadem explicant les novetats que tindrà Hearthstone en breu. El Jordi és tot un especialista en la materia, ja has visitat el seu canal de YouTube? A més fa la recomanació del Blitz Bar: el bar gamer de Barcelona... tenim pendent la visita.

Gràcies a tots els que ens heu animat a tornar a gravar en aquest inici del 2016.


Crèdits musicals:

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Reservoir jocs

http://tracking.feedpress.it/link/3606/2911481

RSS feed