DJ142: Magic Maze (2017) Kasper Lapp

Diumenge, 18 de Juny de 2017

Magic Maze

De sobte, un dia, t'enteras que un joc anomenat Magic Maze està entre els tres candidats a guanyar els propers Spiel des Jahres... i també, de sobte, veus que el joc està publicat per una petita i nova editorial barcelonina anomenada 2 Tomatoes.

El mínim que podem fer després d'aquests dos "inputs" és provar el joc. La proposta temàtica és original i graciosa... un mag, un elf, un guerrer i un nan entren a un centre comercial a robar les seves respectives armes. Tot alhora busquen el seu ítem i quan el tenen a les mans... cames ajudeu-me!

Mecànicament tots els jugadors cooperarem contra un traçat laberíntic del centre comercial i un rellotge de sorra capriciós que gestionarem i optimitzarem per a que ens doni molt més dels tres minuts inicials per desenvolupar aquest fantàstic robatori. Gradualment, mitjançant un sistema d'escenaris, es van afegint regles i dificultat a mode de videojoc. És d'aquells jocs cooperatius que amb el grup ideal pot esdevenir un èxit brutal, però amb grups amb habilitats de coordinació, lateralitat i posicionament espacial molt diferents pot posar nerviós al personal... per sort és un joc amb el que es guanya habilitat intent rere intent.


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Reservoir jocs

https://tracking.feedpress.it/link/3606/6048442

RSS feed