Cuina de prop :: "Tortas" de la Mirta p199.v1

Dijous, 05 d'Abril

Tortas de la Mirta: "Inspiració d'hivern i de primavera" a càrrec de “El Café de la Mirta” Ingredients: 125 gr Farina 4 Ous 2 gr Llevat 1/2 cull. Essència de vainilla Farcit: Mango Maduixes Crema de taronja i llimona: 2 Taronges 2 Llimones 150 gr Sucre llustre 3 Ous 1 cull. de Farina de blat 100 gr Mantega sense lactosa Es barreja amb el batidor i es cuina a foc lent, uns 10 min. a 80ºC Crema mascarpone: 200 gr Nata 230 gr Mascarpone 230 gr Formatge crema 115 gr Sucre

https://youtube.com/watch?v=BBIeHkH9dr4
http://podsync.net/download/XdC4QQEd2/BBIeHkH9dr4.mp4