Mites, fruites de tardor i l'explotació dels temporers Sans i estalvis
Dimecres, 17 d'Octubre

Mites, fruites de tardor i l'explotació dels temporers

Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva, continua repassant els principals mites que envolten l'alimentació dels esportistes. Gina Estapé ens parla de les propietats de les principals fruites de la tardor i també ens dona idees per fer-les...

Fruites de tardor Sans i estalvis
Dimecres, 17 d'Octubre

Fruites de tardor

La Gina Estapé ens parla de les propietats de les principals fruites de la tardor i també ens dona idees per preparar-les a la cuina.

Mites de la nutrició esportiva (2) Sans i estalvis
Dimecres, 17 d'Octubre

Mites de la nutrició esportiva (2)

Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva, continua repassant els principals mites que envolten l'alimentació dels esportistes.

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc Cuina de Bancal
Dimarts, 16 d'Octubre

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc

Hem parlat amb Santi Uribarrena que ens ha comentat totes les activitats amb motiu de la Festa de l’Abella Urbana. També Jordi Morera, ens ha ensenyat hui a cuinar amb vi: salses, reduccions, coccions al forn… Si el vi es beu, el vi també es...

Canela Fina del 16/10/2018 Canela Fina
Dimarts, 16 d'Octubre

Canela Fina del 16/10/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Flam de llet doble Mengem - Diari ARA
Dilluns, 15 d'Octubre

Flam de llet doble

Ezequiel Devoto s'ha inspirat en la seva regió d’origen, Olivos, per batejar el seu restaurant a Barcelona. A Olivos, Comida y Vinos, Devoto aposta per la cuina de mercat i de proximitat. El seu lema és “menjar simple i deliciós” · Visita el...

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc Cuina de Bancal
Diumenge, 14 d'Octubre

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc

Hem parlat amb Santi Uribarrena que ens ha comentat totes les activitats amb motiu de la Festa de l’Abella Urbana. També Jordi Morera, ens ha ensenyat hui a cuinar amb vi: salses, reduccions, coccions al forn… Si el vi es beu, el vi també es...

Sake: per què hauries de correr a anar-ne a buscar una ampolla? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 13 d'Octubre

Sake: per què hauries de correr a anar-ne a buscar una ampolla?

Ens proposem que, en acabar el programa, correu a buscar una ampolla de sake. Què és el sake? Com es fabrica? Amb què combina? Amb Roger Ortuño, expert en gastronomia japonesa; Antoni Campins, productor de sake a Catalunya, i Tamae Imachi,...

Tofunesa: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 13 d'Octubre

Tofunesa: nyap o top?

El periodista i company d'iCat Òscar Broc se sotmet a un tast per decidir si la "tofunesa" és una delícia o una cosa dolentíssima. Ja us avancem, per si no ho havíeu pensat, que la "tofunesa" és una maionesa feta amb tofu... i sense ou.

Entrevista al doctor Miguel Ángel Martínez-González Sans i estalvis
Dimecres, 10 d'Octubre

Entrevista al doctor Miguel Ángel Martínez-González

"La dieta mediterrània redueix el risc d'infarts, ictus, diabetis o depressió". Entrevistem el catedràtic Miguel Àngel Martínez-González, autor del llibre "Salud a ciència cierta". Tens gastroenteritis? Menja això. La Gina Estapé ens explica...

Els supermercats cooperatius Sans i estalvis
Dimecres, 10 d'Octubre

Els supermercats cooperatius

Saps què són els supermercats cooperatius? Una iniciativa brillant per millorar la qualitat dels aliments i reduir-ne els costos. Ens ho explica la periodista Esther Vivas.

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat Cuina de Bancal
Dimarts, 09 d'Octubre

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat

Hem parlat de la festa de la sega al port de Catarroja, de les diferents varietats d’arrossos i hem descobert l’origen de l’Aigua de València. Edgar Betoret, del restaurant Meat Market, ens ha presentat una carta amb carns de diferent...

Canela Fina del 9/10/2018 Canela Fina
Dimarts, 09 d'Octubre

Canela Fina del 9/10/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 8/10/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 08 d'Octubre

La cuina de Mollet del 8/10/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla Mengem - Diari ARA
Dilluns, 08 d'Octubre

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla

El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC de Barcelona, va obrir portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat. Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat convertir-se...

Salah Jamal: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 06 d'Octubre

Salah Jamal: "Sense els àrabs no tindríem macarrons"

Conversem amb el dermatòleg i historiador palestí Salah Jamal sobre una de les cuines que més ens ha influït: la cuina àrab. Tot això amb motiu de la reedició del seu "Aroma àrab". També parlem amb Ferran Adrià, que considera aquest llibre un...

El most, la beguda energètica més antiga del món Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 06 d'Octubre

El most, la beguda energètica més antiga del món

Què és el most de raïm? De quin color és i de què depèn el seu color? Quines propietats té a nivell nutricional? L'hi preguntem a la Clara Antúnez, sommelier i nutricionista, amb qui parlem de les coses del beure.

Pasta carbonara Yatekomo: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 06 d'Octubre

Pasta carbonara Yatekomo: nyap o top?

El cuiner televisiu Marc Ribas, al capdavant dels programes de TV3 "Cuines" i "Joc de cartes", se sotmet a un tast arriscat, una pasta deshidratada a la carbonara, que després de posar-la al microones està llesta en 4 minuts. Sobreviurà al tast? És...

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat Cuina de Bancal
Divendres, 05 d'Octubre

09.10.2018 | Usos de l'arròs a la cuina segons la varietat

Hem parlat de la festa de la sega al port de Catarroja, de les diferents varietats d’arrossos i hem descobert l’origen de l’Aigua de València. Edgar Betoret, del restaurant Meat Market, ens ha presentat una carta amb carns de diferent...

El greu problema dels aliments quilomètrics Sans i estalvis
Dimecres, 03 d'Octubre

El greu problema dels aliments quilomètrics

Saps quants quilòmetres ha recorregut l'aliment que t'has posat al plat? No t'ho pots imaginar! Quin sentit té? Hi ha alguna alternativa? Ens ho explica la periodista Esther Vivas.

Mites de la nutrició esportiva Sans i estalvis
Dimecres, 03 d'Octubre

Mites de la nutrició esportiva

En la nutrició esportiva hi ha molts mites infundats que donem per certs. En repassem alguns amb l'expert en nutrició esportiva Jaume Giménez.

Verdures de tardor Sans i estalvis
Dimecres, 03 d'Octubre

Verdures de tardor

Ha arribat la tardor: Quines són les verdures de temporada, quines propietats tenen i com les hem de cuinar? Ens ho explica Gina Estapé.

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/10/2018 L'anima del vi
Dimecres, 03 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/10/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

02.10.2018 |  Fira Gastronòmica de L’Alcudia Cuina de Bancal
Dimarts, 02 d'Octubre

02.10.2018 | Fira Gastronòmica de L’Alcudia

En l'actualitat, 'D'ací cap allà', hem tingut a l'estudi Lluís Ribera, responsable de la #24FiraGastronòmica de l'Alcúdia i del Concurs de Putxero, un certamen que va consolidant-se dins del panorama gastronòmic valencià. La nostra Masereta...

Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata Mengem - Diari ARA
Dilluns, 01 d'Octubre

Rovellons estofats amb ou ferrat i puré de patata

El restaurant Fismuler, situat dins l’Hotel REC, de Barcelona, va obrir les portes el març passat amb l’objectiu de cuinar el producte amb creativitat. Amb una decoració nòrdica, en què predomina la fusta, el Fismuler s’ha proposat...

Si no tinguéssim la maionesa, hauríem d'inventar-la! Un restaurant caníbal a Berlín
Dilluns, 01 d'Octubre

Si no tinguéssim la maionesa, hauríem d'inventar-la!

La Paula Molés i el Salvador Garcia-Arbós ens expliquen la història d'una de les salses més universals. Sense la maionesa, desapareixeria una part enorme de la gastronomia universal. Us expliquem la seva història i les seves virtuts.

La tapa: l'invent més exportat del món Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Setembre

La tapa: l'invent més exportat del món

La cultura de la tapa forma part de la nostra història recent, però la practiquem amb èmfasi! En parlem amb tot un expert en bars, Alberto Garcia-Moyano, i amb una investigadora d'Història de la Gastronomia, Isabel Lugo. Una història curiosa és...

Tentacles de cefalòpodes: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Setembre

Tentacles de cefalòpodes: nyap o top?

Ana Casanova, que és qui s'amaga darrere del compte d'Instagram lovefood_es, se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany.

Sabíeu que al segle XVI els homes refusaven menjar amb forquilla? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Setembre

Sabíeu que al segle XVI els homes refusaven menjar amb forquilla?

Óscar Guayabero ens explica per què! Guayabero és dissenyador i professor de l'Escola Massana, d'Elisava i de l'Escola Superior de Disseny de Barcelona, i s'encarrega d'il·lustrar-nos sobre una cosa importantíssima: el disseny dels objectes que...

Diabetis i esport, pastissos sans i els trucs de la Coca-Cola Sans i estalvis
Dimecres, 26 de Setembre

Diabetis i esport, pastissos sans i els trucs de la Coca-Cola

Podeu fer esport si teniu diabetis? Sí, i a sobre és molt recomanable! L'expert en nutrició esportiva Jaume Giménez ens explica quines precaucions hem de tenir en compte. Es poden fer pastissos saludables? Tenen sentit? La Gina Estapé ens explica...

Existeixen els pastissos sans? Sans i estalvis
Dimecres, 26 de Setembre

Existeixen els pastissos sans?

Es poden fer pastissos saludables? Tenen sentit? La dietista i cuinera integrativa Gina Estapé ens explica quines alternatives tenim per poder assaborir una mica més els dolços.

Tens diabetis? Fes esport! Sans i estalvis
Dimecres, 26 de Setembre

Tens diabetis? Fes esport!

Podeu fer esport si teniu diabetis? Sí, i a sobre és molt recomanable! L'expert en nutrició esportiva Jaume Giménez ens explica quines precaucions hem de tenir en compte.

25.09.2018 | La festa de la sega de l'arròs Cuina de Bancal
Dimarts, 25 de Setembre

25.09.2018 | La festa de la sega de l'arròs

Santos Ruiz, gerent del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Arròs de València, ens fa una crònica sobre com va anar ahir la festa de la sega al port de Catarroja. La nostra Masereta Blanca Barberà ens du al mercat de Godella, on trobem...

La cuina de Mollet del 24/9/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 24 de Setembre

La cuina de Mollet del 24/9/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Escabetx de sardina i verat Mengem - Diari ARA
Dilluns, 24 de Setembre

Escabetx de sardina i verat

Dirigit per la cuinera, pastissera i sommelier Núria Gironès, Ca l’Isidre és un restaurant que aposta per la cuina tradicional catalana i de temporada. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te...