Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 19/6/2019 L'anima del vi
Dimecres, 19 de Juny

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 19/6/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Coca de Sant Joan (versió salada) Mengem - Diari ARA
Dimarts, 18 de Juny

Coca de Sant Joan (versió salada)

El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Ploma ibèrica Mengem - Diari ARA
Diumenge, 16 de Juny

Ploma ibèrica

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada. A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...

Amb molt de gust Diumenge 2019-06-16 16:00 Amb molt de gust
Diumenge, 16 de Juny

Amb molt de gust Diumenge 2019-06-16 16:00

Avui fem un cafè Nespresso amb Nacho Vidal, parlem d’arrós amb el director de la Cambra Arrossera del Montsià, Marcel Matamoros, i amb el xef Albert Guzmán, tastem un vi Merian dels Cellers Tarroné amb la nostra parella Enoturista, ens entaulem...

Cuina de prop :: Cuina d'aprop
Dijous, 13 de Juny

Cuina de prop :: "Alfajores" del Café de la Mirta p223.v1

“Alfajores” del Café de la Mirta Ingredients: 200 gr. Mantega 200 gr. Sucre glass 200 gr. Farina de blat 300 gr. Farina de blat de moro ½ culleradeta Llevat 5 Ous ½ copa Conyac Essència de vainilla Coco ratllat Dolç de llet

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 12/6/2019 L'anima del vi
Dimecres, 12 de Juny

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 12/6/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 10/6/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 10 de Juny

La cuina de Mollet del 10/6/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Fricandó Mengem - Diari ARA
Diumenge, 09 de Juny

Fricandó

Al restaurant Alkímia, situat al primer pis de la Fàbrica Moritz, el xef Jordi Vilà aposta per les receptes tradicionals, en què el mestratge de la cocció dels productes de proximitat és clau. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Menjar, molt més gran que el plat! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 08 de Juny

Menjar, molt més gran que el plat!

El Museu Victoria and Albert acull fins al 20 d'octubre una de les exposicions sobre menjar més esperades de l'any: "Food: bigger than the plate" ("Menjar: més gran que el plat"). Passegem per l'exposició amb José Pizarro, un cuiner extremeny que...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/6/2019 L'anima del vi
Dimecres, 05 de Juny

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/6/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Lluç a l'estil Santurtzi Mengem - Diari ARA
Diumenge, 02 de Juny

Lluç a l'estil Santurtzi

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada. A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...

La cuina: l'espai vital d'una casa, històricament silenciat Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 01 de Juny

La cuina: l'espai vital d'una casa, històricament silenciat

L'espai de la cuina pot tenir molts significats i és un dels més especials de la casa. Tot i això, aquesta estança s'ha ignorat durant dècades. Entrem en una cuina excepcional, la de la Pedrera de Barcelona, de la mà de la historiadora Isabel...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 29/5/2019 L'anima del vi
Dimecres, 29 de Maig

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 29/5/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 27/5/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 27 de Maig

La cuina de Mollet del 27/5/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Amb molt de gust Diumenge 2019-05-26 15:00 Amb molt de gust
Diumenge, 26 de Maig

Amb molt de gust Diumenge 2019-05-26 15:00

Avui fem un cafè Nespresso amb Macaco, fem un tomb per la Catalunya agrícola parlant del Benvinguts a Pagès, volem amb la Sara Boldú i la seva exposició "Els artistes van amb tractor" feta des d'un dron, ens entaulem a Cal Xim amb el cava...

El plaer de menjar ens ajuda a continuar vivint Un restaurant caníbal a Berlín
Divendres, 24 de Maig

El plaer de menjar ens ajuda a continuar vivint

El cervell humà és un dels òrgans que més curiositat desperta i un dels més sensibles a la falta d'aliment. Per què mengem? Per què ens provoca plaer menjar? Entrevistem el neurocientífic Ignacio Morgado, que fa més de 30 anys que estudia el...