Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 09 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 7/10/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 07 d'Octubre

La cuina de Mollet del 7/10/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Raves i coliflor envinagrats Mengem - Diari ARA
Diumenge, 06 d'Octubre

Raves i coliflor envinagrats

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants al carrer de Consell de Cent i a Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat, cuinats amb les receptes més saboroses. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 06 d'Octubre

Qui va ser el beneit que va fregir la primera patata?

Amb l'escriptor i periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós busquem els 10 plats estel·lars de la gastronomia universal. Les patates fregides -o patates rosses- encapçalen la llista; les trobem en plats icònics europeus com ara els...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/10/2019 L'anima del vi
Dimecres, 02 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/10/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Quin és l'origen dels fideus? Deixa'm tastar
Dimarts, 01 d'Octubre

Quin és l'origen dels fideus?

I el cuiner Joan Gurguí de La Bikineria ens prepara una recepta amb producte de caça

Arròs negre de sípia Mengem - Diari ARA
Diumenge, 29 de Setembre

Arròs negre de sípia

Carlota Claver és la cuinera del restaurant La Gormanda, a Barcelona, on cuina productes de temporada amb receptes a foc lent basades en el receptari tradicional. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Beveu en porró, si en sabeu, i mengeu carbassa, que ara toca! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 29 de Setembre

Beveu en porró, si en sabeu, i mengeu carbassa, que ara toca!

Amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez, amb qui parlem de les coses del beure, ens centrem en el continent i no en el contingut; parem atenció a un objecte amb clares connotacions fàl·liques que ha estat representat en moltes obres de...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 25/9/2019 L'anima del vi
Dimecres, 25 de Setembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 25/9/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet 23/09/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 23 de Setembre

La cuina de Mollet 23/09/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Pa de pessic de xocolata blanca Mengem - Diari ARA
Diumenge, 22 de Setembre

Pa de pessic de xocolata blanca

Carlota Claver és la cuinera del restaurant La Gormanda, a Barcelona, on cuina productes de temporada amb receptes a foc lent basades en el receptari tradicional. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Llet i carn: reduir-ne el consum salvarà el planeta?  Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Setembre

Llet i carn: reduir-ne el consum salvarà el planeta?

Salvar el planeta passa per deixar de menjar carn? L'hi preguntem a Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, arran de l'informe publicat per l'ONU (concretament pel grup intergovernamental d'experts sobre canvi climàtic) on diu que per...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 18/9/2019 L'anima del vi
Dimecres, 18 de Setembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 18/9/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc Mengem - Diari ARA
Dilluns, 16 de Setembre

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Toni Simôes és el xef del restaurant La Taverna del Clínic, que destaca per la qualitat del producte. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID ·...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 11/9/2019 L'anima del vi
Dimecres, 11 de Setembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 11/9/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com