Com fer pèsols ofegats? - Recepta | betevé GastroBCN
Dimecres, 12 de Desembre

Com fer pèsols ofegats? - Recepta | betevé

ngredients: · pèsols · all tendre · 1 cullerada de salsa de tomàquet · ametlles · avellanes · all · aigua · sal · pebre · oli Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram:...

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera Cuina de Bancal
Dimarts, 11 de Desembre

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera

En el programa de hui avançarem els continguts de la Mostreta de Pesca Artesanal de la Mediterrània, que tindrà lloc del 30 al 31 de desembre a l’edifici Veles e Vents de València. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut al mercat de...

Canela Fina del 11/12/2018 Canela Fina
Dimarts, 11 de Desembre

Canela Fina del 11/12/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Albergínia a la flama amb picada i cervesa negra (recepta vegana) Mengem - Diari ARA
Dilluns, 10 de Desembre

Albergínia a la flama amb picada i cervesa negra (recepta vegana)

A la cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona, el xef Jordi Vilà proposa receptes amb producte de proximitat, que tant estan cuinades amb cervesa com també són ideals per menjar-les maridades amb la mateixa beguda fermentada. · Visita el canal...

Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 08 de Desembre

Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!

Si has sentit a parlar de vins naturals, però no tens ni la més remota idea de què són, et presentem dues persones que parlen com els àngels... i potser després d'escoltar-los, en vols tastar algun. Joan Gómez Pallarés és filòleg clàssic, un...

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera Cuina de Bancal
Dijous, 06 de Desembre

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera

En el programa de hui avançarem els continguts de la Mostreta de Pesca Artesanal de la Mediterrània, que tindrà lloc del 30 al 31 de desembre a l’edifici Veles e Vents de València. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut al mercat de...

Com fer Sopa de pa? - Recepta | betevé GastroBCN
Dimecres, 05 de Desembre

Com fer Sopa de pa? - Recepta | betevé

Ingredients: · brou de verdures · pa integral sec · una branca de farigola · un parell de grans d’all · 1 ou · pimentó de la Vera · oli · sal Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/12/2018 L'anima del vi
Dimecres, 05 de Desembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/12/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca Cuina de Bancal
Dimarts, 04 de Desembre

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a...

Canela Fina del 4/12/2018 Canela Fina
Dimarts, 04 de Desembre

Canela Fina del 4/12/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet, 3 de desembre de 2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 03 de Desembre

La cuina de Mollet, 3 de desembre de 2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com https://goo.gl/EHHZxG podcast recorded with enacast.com

El xuixo: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 01 de Desembre

El xuixo: "Tinc 100 anys i soc el dolç més arriscat de fer"

Fer un bon xuixo no és gens fàcil. Aprofitem el centenari i que ja sabem on trobar el millor xuixo del món per parlar-ne amb Xano Saguer, pastisser i codirector de l'Espai Sucre de Barcelona; amb Ricard Jambert, de la fleca pastisseria Pedrés de...

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca Cuina de Bancal
Dimecres, 28 de Novembre

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a...

Com fer Tomàquet farcit de quinoa? - Recepta | betevé GastroBCN
Dimecres, 28 de Novembre

Com fer Tomàquet farcit de quinoa? - Recepta | betevé

Ingredients: · tomàquet Rosa d’Albesa · quinoa · pastanaga · ceba · menta · nous · vinagre · oli d’oliva verge extra · sal Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram:...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 28/11/2018 L'anima del vi
Dimecres, 28 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 28/11/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent Cuina de Bancal
Dimarts, 27 de Novembre

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent

Anem a la capital de la Vall d’Albaida, concretament, a Ontinyent, on se celebra el 600é aniversari de la Fira, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Des de l’hotel Alkazan, el cap de cuina del restaurant, David López, ens farà un...

Canela Fina del 27/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 27 de Novembre

Canela Fina del 27/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Crema de moniato amb gingebre Mengem - Diari ARA
Diumenge, 25 de Novembre

Crema de moniato amb gingebre

L’Airet és el nou restaurant dirigit per la xef Ada Parellada, amb Lucía Bellés d’encarregada. Situat al carrer de Francesc Layret (del cognom de l’històric polític ve la inspiració per al nom de l’establiment) de l’Hospitalet de...

Albert Ventura: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 24 de Novembre

Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"

Quins són els restaurants que premia la "Guia Michelin" i per què? Què passa si no fas el tipus de cuina que se suposa que has de fer? L'hi preguntem a Albert Ventura, xef del Coure, un restaurant excel·lent que no té cap estrella i que tampoc la...

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent Cuina de Bancal
Divendres, 23 de Novembre

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent

Anem a la capital de la Vall d’Albaida, concretament, a Ontinyent, on se celebra el 600é aniversari de la Fira, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Des de l’hotel Alkazan, el cap de cuina del restaurant, David López, ens farà un...

L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale Un restaurant caníbal a Berlín
Dijous, 22 de Novembre

L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale

És temps de caça, però de tots els plats el més nostrat potser seria la llebre a la royale, que encara es fa en restaurants de tradició. La salsa es fa amb la sang de l'animal. Ens ho expliquen Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós.

Errors més comuns durant una cursa, caldos i deserts alimentaris Sans i estalvis
Dimecres, 21 de Novembre

Errors més comuns durant una cursa, caldos i deserts alimentaris

Vols assegurar-te d'acabar la cursa? No et perdis els consells d'en Jaume Giménez. Resolem tots els dubtes sobre el sucre. La Gina Estapé ens parla del paper dels caldos a la nutrició saludable. I l'Esther Vivas ens explica un concepte sorprenent:...

Com fer Truita d’escarola? - Recepta fàcil | betevé GastroBCN
Dimecres, 21 de Novembre

Com fer Truita d’escarola? - Recepta fàcil | betevé

Ingredients: · escarola · 4 ous · all · panses · pinyons · oli · sal · pebre Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram: https://goo.gl/rkU4S2 Twitter: https://goo.gl/HdKjiy...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 21/11/2018 L'anima del vi
Dimecres, 21 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 21/11/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal
Dimarts, 20 de Novembre

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

Canela Fina del 20/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 20 de Novembre

Canela Fina del 20/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 19/11/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 19 de Novembre

La cuina de Mollet del 19/11/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Musclos amb cervesa Epidor Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 de Novembre

Musclos amb cervesa Epidor

A la cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona, el xef Jordi Vilà proposa receptes amb productes de proximitat. Estan cuinades amb cervesa i també són ideals per menjar-les maridades amb la mateixa beguda fermentada. · Visita el canal de...

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal
Divendres, 16 de Novembre

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

Com fer Tzatziki grec - Recepta | betevé GastroBCN
Dimecres, 14 de Novembre

Com fer Tzatziki grec - Recepta | betevé

El Tzatziki grec és una salsa de cogombre i iogurt que podem preparar en només 10 minuts. Ingredients: · 2 iogurts grecs · 1 cogombre · 1 cullerada d’oli d’oliva · 2 cullerades de menta fresca · 1 all picat · llimona · sal · pebre...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/11/2018 L'anima del vi
Dimecres, 14 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/11/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Canela Fina del 13/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 13 de Novembre

Canela Fina del 13/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Com es pela una magrana? Mengem - Diari ARA
Dilluns, 12 de Novembre

Com es pela una magrana?

Saps pelar una magrana? Us proposem dues maneres diferents de fer-ho! · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a:...