Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/8/2019 L'anima del vi
Dimecres, 14 d'Agost

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/8/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Tàrtar de gambes amb hummus, cireres i patata Mengem - Diari ARA
Diumenge, 11 d'Agost

Tàrtar de gambes amb hummus, cireres i patata

El cuiner Jordi Esteve, del restaurant Nectari, és un defensor del producte de proximitat. La gamba del Mediterrani és un dels ingredients estrella de la seva carta. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 7/8/2019 L'anima del vi
Dimecres, 07 d'Agost

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 7/8/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

_ Cuina d'aprop
Dimecres, 31 de Juliol

_

“Pastís de tonyina” a càrrec de Maribel Caravantes de la revista Sant Cugat Magazine Ingredients: Tonyina en conserva Pa de motllo Gambes cuites Ous Surimi Maionesa Olives

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 31/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 31 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 31/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Coca de recapte vegetal Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol

Coca de recapte vegetal

El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal...

Picada de xai amb fruites Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol

Picada de xai amb fruites

El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 24/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 24 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 24/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Banquet caníbal a Les Grands Buffets Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 20 de Juliol

Banquet caníbal a Les Grands Buffets

Els del restaurant caníbal celebrem el final de temporada sense estar-nos de res! Hem agafat l'AVE-SNCF i hem viatjat fins a Narbona, a França, per parar taula a Les Grands Buffets, el bufet lliure més prestigiós d'Europa. Entrem dins les cuines,...

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa Mengem - Diari ARA
Diumenge, 14 de Juliol

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa

El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 13 de Juliol

Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama?

El menjar d'avió és, segurament, un dels que més mala fama té. Com es dissenya i com es cuina? Com menjarem als avions d'aquí 20 anys? Entrem a la cuina de Gate Gourmet, l'empresa líder mundial en càtering aeri, amb el seu xef executiu a...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 10/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 10 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 10/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Amb molt de gust Diumenge 2019-07-07 15:00 Amb molt de gust
Diumenge, 07 de Juliol

Amb molt de gust Diumenge 2019-07-07 15:00

Avui fem un cafè Nespresso amb Fel Faixedas, ens refresquem i parlem de gelats amb Josefina Llargués, autora de "Frescor Vegana", ens entaulem al restaurant Mas de la Sala de Sallent (Bages), els enoturistes ens recomanen el vi Abadal Franc dels...

Califòrnia 'rolls' Mengem - Diari ARA
Dissabte, 06 de Juliol

Califòrnia 'rolls'

Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...

Carme Casas: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 06 de Juliol

Carme Casas: "Els cuiners generalment són gent sense cultura"

Com veu el món de la gastronomia la periodista que va narrar els grans canvis de la cuina del segle XX? Parlem amb Carme Casas, periodista ja retirada, especialitzada en gastronomia. Va veure néixer la Nouvelle Cuisine i va ser la primera que va...

Sopa de miso Mengem - Diari ARA
Dimecres, 03 de Juliol

Sopa de miso

Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 03 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Cinema i menjar, una bonica història d'amor Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Juny

Cinema i menjar, una bonica història d'amor

Entrem al cinema Boliche de Barcelona, no pas per menjar-hi, sinó per veure i escoltar com es menja i com es cuina a la gran pantalla, i ho fem amb Àlex Gorina, savi i director des de fa 32 anys del programa "La finestra indiscreta" de Catalunya...

Hamburguesa del McDonald's: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Juny

Hamburguesa del McDonald's: nyap o top?

El periodista gastronòmic Pau Arenós, guanyador del Premi Nacional de Gastronomia, tasta una hamburguesa del McDonald's de la Signature Collection, creada pel xef Dani García. Serà aquest un producte estrella o bé un nyap?