Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa Mengem - Diari ARA
Diumenge, 14 de Juliol

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa

El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 13 de Juliol

Com es cuina el menjar d'avió? Per què té tan mala fama?

El menjar d'avió és, segurament, un dels que més mala fama té. Com es dissenya i com es cuina? Com menjarem als avions d'aquí 20 anys? Entrem a la cuina de Gate Gourmet, l'empresa líder mundial en càtering aeri, amb el seu xef executiu a...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 10/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 10 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 10/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Amb molt de gust Diumenge 2019-07-07 15:00 Amb molt de gust
Diumenge, 07 de Juliol

Amb molt de gust Diumenge 2019-07-07 15:00

Avui fem un cafè Nespresso amb Fel Faixedas, ens refresquem i parlem de gelats amb Josefina Llargués, autora de "Frescor Vegana", ens entaulem al restaurant Mas de la Sala de Sallent (Bages), els enoturistes ens recomanen el vi Abadal Franc dels...

Califòrnia 'rolls' Mengem - Diari ARA
Dissabte, 06 de Juliol

Califòrnia 'rolls'

Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...

Carme Casas: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 06 de Juliol

Carme Casas: "Els cuiners generalment són gent sense cultura"

Com veu el món de la gastronomia la periodista que va narrar els grans canvis de la cuina del segle XX? Parlem amb Carme Casas, periodista ja retirada, especialitzada en gastronomia. Va veure néixer la Nouvelle Cuisine i va ser la primera que va...

Sopa de miso Mengem - Diari ARA
Dimecres, 03 de Juliol

Sopa de miso

Fabiola Lairet és la cuinera dels restaurants de Barcelona de cuina japonesa Robata, Monster Sushi Restaurant i també del nou establiment de menjar per emportar Monster Sushi Delivery, on prepara tots els plats de la carta dels restaurants per menjar...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 03 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Cinema i menjar, una bonica història d'amor Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Juny

Cinema i menjar, una bonica història d'amor

Entrem al cinema Boliche de Barcelona, no pas per menjar-hi, sinó per veure i escoltar com es menja i com es cuina a la gran pantalla, i ho fem amb Àlex Gorina, savi i director des de fa 32 anys del programa "La finestra indiscreta" de Catalunya...

Hamburguesa del McDonald's: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Juny

Hamburguesa del McDonald's: nyap o top?

El periodista gastronòmic Pau Arenós, guanyador del Premi Nacional de Gastronomia, tasta una hamburguesa del McDonald's de la Signature Collection, creada pel xef Dani García. Serà aquest un producte estrella o bé un nyap?

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 19/6/2019 L'anima del vi
Dimecres, 19 de Juny

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 19/6/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Coca de Sant Joan (versió salada) Mengem - Diari ARA
Dimarts, 18 de Juny

Coca de Sant Joan (versió salada)

El pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Ploma ibèrica Mengem - Diari ARA
Diumenge, 16 de Juny

Ploma ibèrica

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada. A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...

Amb molt de gust Diumenge 2019-06-16 16:00 Amb molt de gust
Diumenge, 16 de Juny

Amb molt de gust Diumenge 2019-06-16 16:00

Avui fem un cafè Nespresso amb Nacho Vidal, parlem d’arrós amb el director de la Cambra Arrossera del Montsià, Marcel Matamoros, i amb el xef Albert Guzmán, tastem un vi Merian dels Cellers Tarroné amb la nostra parella Enoturista, ens entaulem...

Cuina de prop :: Cuina d'aprop
Dijous, 13 de Juny

Cuina de prop :: "Alfajores" del Café de la Mirta p223.v1

“Alfajores” del Café de la Mirta Ingredients: 200 gr. Mantega 200 gr. Sucre glass 200 gr. Farina de blat 300 gr. Farina de blat de moro ½ culleradeta Llevat 5 Ous ½ copa Conyac Essència de vainilla Coco ratllat Dolç de llet

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 12/6/2019 L'anima del vi
Dimecres, 12 de Juny

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 12/6/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com