14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins Cuina de Bancal

14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins

Hui parlarem de la tomatina, com és percebuda pels estrangers i en què consisteix. També aprendrem a diferenciar entre tapes, pinxos i canapès. Farem un tomb per les festes de Bétera de les alfàbegues amb l’expert en la matèria Ramon Asensi....

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

Gaspatxo de cirera i salicòrnia Mengem - Diari ARA

Gaspatxo de cirera i salicòrnia

Lluís Puig i Francesc Llobet són els cuiners del Bar Boqueria, situat dins del mercat homònim. Aposten pels productes de proximitat i de temporada i per la cuina creativa. En aquest vídeo ens proposen un gaspatxo amb un toc diferent. Trobareu la...

Textures de tomàquets Mengem - Diari ARA

Textures de tomàquets

Lluís Puig i Francesc Llobet són els cuiners del Bar Boqueria, situat dins del mercat homònim. Aposten pels productes de proximitat i de temporada i per la cuina creativa. En aquest vídeo ens proposen una amanida fresca jugant amb les diferents...

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

Menú per menjar fred Mengem - Diari ARA

Menú per menjar fred

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

Com et pot ajudar un nutricionista? Sans i estalvis

Com et pot ajudar un nutricionista?

Els nutricionistes són terapeutes formats que tenen un paper clau en la salut i la prevenció de malalties. En parlem amb el nutricionista Jaume Giménez.

Propietats de la fruita de temporada Sans i estalvis

Propietats de la fruita de temporada

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens explica les propietats de la fruita de l'estiu i ens ensenya com fer-la servir a la cuina.

Amanida Waldorf Mengem - Diari ARA

Amanida Waldorf

El cuiner Albert Mendiola, premi Carxofa d’Or de Sant Boi de Llobregat, acaba d’inaugurar a Barcelona el restaurant Mariomorena, on proposa plats amb producte de proximitat, cuinats de manera creativa i atractiva. A Sant Boi manté obert el primer...

Cremes fredes Sans i estalvis

Cremes fredes

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens dona idees per refrescar-nos a l'estiu amb cremes fredes saboroses i saludables.

Els futbolistes han de menjar bé? Sans i estalvis

Els futbolistes han de menjar bé?

Guardiola va obligar els seus futbolistes a millorar la seva alimentació, Messi va reduir les lesions després de canviar la dieta... Jaume Giménez, nutricionista expert en alimentació esportiva, ens explica quines necessitats específiques tenen...

Què és millor, sucre o edulcorants? Sans i estalvis

Què és millor, sucre o edulcorants?

A tot arreu ens diuen que prendre massa sucre no és bo, però tampoc les tenim totes amb els edulcorants. Com endolcim els aliments, doncs?

Canela Fina del 10/7/2018 Canela Fina

Canela Fina del 10/7/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

'Ajoblanco' amb 'coulis' de cireres Mengem - Diari ARA

'Ajoblanco' amb 'coulis' de cireres

El cuiner Albert Mendiola, premi Carxofa d’Or de Sant Boi de Llobregat, acaba d’inaugurar a Barcelona el restaurant Mariomorena, on proposa plats amb producte de proximitat, cuinats de manera creativa i atractiva. A Sant Boi manté obert el primer...

Aperitius saludables Sans i estalvis

Aperitius saludables

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens dona idees per preparar aperitius saludables.

Vuit errors comuns a l'hora de fer dieta Sans i estalvis

Vuit errors comuns a l'hora de fer dieta

Perdre pes no sempre és fàcil, però de vegades cometem alguns errors que ho fan encara més difícil. Els repassem de manera ràpida perquè aconsegueixis el teu objectiu.

Canela Fina del 3/7/2018 Canela Fina

Canela Fina del 3/7/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

03.07.2018 | És possible la vida a Mart? Cuina de Bancal

03.07.2018 | És possible la vida a Mart?

Una exposició a la Ciutat de Les Arts i les Ciències ofereix una visió de les perspectives del planeta des del punt de vista científic, cultural i històric.