Cuina de prop ::  Cuina d'aprop
Dijous, 14 de Febrer

Cuina de prop :: "Pastís de Carn amb patates" de Matias Lina p217.v1

"Pastís de Carn amb patates" a càrrec de Matias Luna del foodtruck "El Jardí de l'Ateneu" Ingredients: 300g Carn picada 400g Patates 1 pastanaga 2 grans d'all 1 pot de salsa de tomàquet 1 ceba formatge ratllat per gratinar mantega 1/2 got de vi...

Com fer Galetes de civada i plàtan - Recepta fàcil | betevé GastroBCN
Dimecres, 13 de Febrer

Com fer Galetes de civada i plàtan - Recepta fàcil | betevé

Ingredients: · 2 plàtans madurs · 150 g de civada · 75 g de panses remullades · 1 culleradeta de canyella mòlta · 1 culleradeta i mitja de mel · 1 culleradeta d’oli d’oliva · 1 llimona Subscriu-te al canal de Youtube de betevé:...

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat Cuina de Bancal
Dimarts, 12 de Febrer

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat

Estem en plena temporada de la tòfona i per això anem a Vistabella del Maestrat a conéixer les activitats preparades en el marc de les jornades de la tòfona, que seran el 16 de febrer. També hem gaudit de la festivitat de Sant Blai a Torrent i el...

La cuina de Mollet del 11/2/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 11 de Febrer

La cuina de Mollet del 11/2/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco Mengem - Diari ARA
Dilluns, 11 de Febrer

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco

El restaurant El Dinou, de Vilanova i la Geltrú, està dirigit per la cuinera Núria Lucas, que aposta per la cuina de temporada, de proximitat i ecològica. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat Cuina de Bancal
Divendres, 08 de Febrer

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat

Estem en plena temporada de la tòfona i per això anem a Vistabella del Maestrat a conéixer les activitats preparades en el marc de les jornades de la tòfona, que seran el 16 de febrer. També hem gaudit de la festivitat de Sant Blai a Torrent i el...

Carxofes confitades amb cecina i salsa de carxofa Mengem - Diari ARA
Dijous, 07 de Febrer

Carxofes confitades amb cecina i salsa de carxofa

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

Com fer Mató? - Recepta fàcil | betevé GastroBCN
Dimecres, 06 de Febrer

Com fer Mató? - Recepta fàcil | betevé

Ingredients: · Llet fresca pasteuritzada · Llimona · Mel Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix betevé a: Instagram: https://goo.gl/rkU4S2 Twitter: https://goo.gl/HdKjiy Facebook:...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/2/2019 L'anima del vi
Dimecres, 06 de Febrer

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/2/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys Cuina de Bancal
Dimarts, 05 de Febrer

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys

El sindicat agrari de la Unió de Llauradors qualifica la campanya de l’oli com una de les pitjors dels últims anys, amb un descens del 43 per cent en la collita i una davallada incomprensible en els preus. Un productor italià cobra un 22 per cent...

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys Cuina de Bancal
Dissabte, 02 de Febrer

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys

El sindicat agrari de la Unió de Llauradors qualifica la campanya de l’oli com una de les pitjors dels últims anys, amb un descens del 43 per cent en la collita i una davallada incomprensible en els preus. Un productor italià cobra un 22 per cent...

Com fer hamburguesa de tonyina? - Recepta fàcil | betevé GastroBCN
Dimecres, 30 de Gener

Com fer hamburguesa de tonyina? - Recepta fàcil | betevé

Ingredients: · 3 llaunes de tonyina · ½ tassa de civada · 1 ou · 1 cullerada d’all i julivert picats · ½ ceba picada · 1 pastanaga ratllada · oli · sal · pebre Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 30 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi Cuina de Bancal
Dimarts, 29 de Gener

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi

Castelló acull el 5é Congrés Nacional de Gastronomia i Vi, un punt d’encontre per a professionals del sector de la cuina, l’enologia i la restauració, on poden compartir coneixements i experiències. Enguany, el paper de la dona a...

Mochi Mengem - Diari ARA
Dimarts, 29 de Gener

Mochi

La pastisseria Takashi Ochiai destaca avui per l’elaboració de dolços japonesos i catalans. Inaugurada el 1983 pel japonès Takashi Ochiai, avui l’establiment s’ha convertit en referència pel panettone, que ha guanyat el premi al millor de...

La cuina de Mollet del 28/1/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 28 de Gener

La cuina de Mollet del 28/1/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 26 de Gener

Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar?

Parlem amb Siscu Molina, director creatiu de TIEMPO BBDO, l'agència publicitària que fa les campanyes per Lay's, Litoral, La Cocinera, Cheeto's, Florette, Danone... I amb Jordi Luque, periodista gastronòmic amb un passat com a publicista. Després...

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi Cuina de Bancal
Divendres, 25 de Gener

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi

Castelló acull el 5é Congrés Nacional de Gastronomia i Vi, un punt d’encontre per a professionals del sector de la cuina, l’enologia i la restauració, on poden compartir coneixements i experiències. Enguany, el paper de la dona a...

Com fer Cuscús de xai? - Recepta fàcil | betevé GastroBCN
Dimecres, 23 de Gener

Com fer Cuscús de xai? - Recepta fàcil | betevé

Ingredients: · coll de xai · ceba · 2 grans d’alls · carbassa · pastanagues · carbassó · orellanes · panses · cigrons · 200 g de cuscús cuit · 1 cullerada de ras-alhanut · 1 branqueta de canyella · oli d’oliva · sal · aigua...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 23/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 23 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 23/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat Cuina de Bancal
Dimarts, 22 de Gener

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat

Els municipis del sud de les comarques de Castelló es preparen per a celebrar durant el mes de febrer i les primeries de març les tradicionals Jornades Gastronòmiques de l’Alt Palància. Una oferta en la qual participen un total de 19 restaurants...

Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous Mengem - Diari ARA
Dimarts, 22 de Gener

Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous

El xef Llorenç Valls proposa una cuina de producte i de proximitat al restaurant Nora, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a xef, Valls també aposta pels aliments que permeten una bona digestibilitat. ·...

A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 19 de Gener

A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?

Descobrim la carta del primer restaurant xinès d'Espanya i de Catalunya, el Gran Dragón, inaugurat l'any 1958 per Peter Yang, el sacerdot que va fugir del govern comunista de Mao i va arribar a Barcelona el 1949. Coneixerem la història que s'amaga...

Bèlgica: patates rosses, musclos i cervesa Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 19 de Gener

Bèlgica: patates rosses, musclos i cervesa

Amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós viatgem fins a Brussel·les, el país que va veure néixer Tintín. Allà el plat estrella són els musclos amb patates fregides, beuen cervesa feta per monjos de l'orde cistercenc i, de postres,...

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat Cuina de Bancal
Divendres, 18 de Gener

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat

Els municipis del sud de les comarques de Castelló es preparen per a celebrar durant el mes de febrer i les primeries de març les tradicionals Jornades Gastronòmiques de l’Alt Palància. Una oferta en la qual participen un total de 19 restaurants...

Com fer entrepà de gall d’indi rostit? - Recepta fàcil | betevé GastroBCN
Dimecres, 16 de Gener

Com fer entrepà de gall d’indi rostit? - Recepta fàcil | betevé

Ingredients: · restes de gall dindi o pollastre rostit · alvocat · tomàquet · enciam · ou dur · llima · mostassa · pa d’espelta · sal · pebre · oli Subscriu-te al canal de Youtube de betevé: https://www.youtube.com/c/betevé Segueix...

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal
Dimarts, 15 de Gener

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...

La cuina de Mollet del 14/1/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 14 de Gener

La cuina de Mollet del 14/1/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Curri de llenties i arròs Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 de Gener

Curri de llenties i arròs

El xef Llorenç Valls proposa una cuina de producte i de proximitat al restaurant Nora, situat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Amb una llarga trajectòria com a xef, Valls també aposta pels aliments que permeten una bona digestibilitat. ·...

La revolució de la xocolata ja ha arribat! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 12 de Gener

La revolució de la xocolata ja ha arribat!

De xocolata industrial, tots n'hem tastat, però imagineu-vos que us diuen que aquest any tastareu la xocolata com mai abans ho havíeu fet. Sabeu què és el moviment "bean to bar"? Entrevistem el mestre xocolater Olivier Fernandez, director de...

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal
Divendres, 11 de Gener

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...