20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal
Dimarts, 20 de Novembre

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

Canela Fina del 20/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 20 de Novembre

Canela Fina del 20/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 19/11/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 19 de Novembre

La cuina de Mollet del 19/11/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal
Divendres, 16 de Novembre

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/11/2018 L'anima del vi
Dimecres, 14 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/11/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Canela Fina del 13/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 13 de Novembre

Canela Fina del 13/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Productors de mandarines: comerç online per sobreviure Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 10 de Novembre

Productors de mandarines: comerç online per sobreviure

Viatgem al País Valencià, a Borriana, per visitar dos productors de mandarines i taronges que es dediquen, amb la seva empresa Naranjas la Torre, a enviar els seus cítrics a particulars. També passegem pels horts amb l'enginyer agrònom Vicente...

El sucre a l'esport, la xocolata i l'impacte de la indústria porcina Sans i estalvis
Dimecres, 07 de Novembre

El sucre a l'esport, la xocolata i l'impacte de la indústria porcina

Et penses que com que ets esportista pots menjar el que vulguis perquè ho cremes tot? Jaume Giménez ens treu d'aquest error. La xocolata és saludable? Responem a aquesta pregunta clàssica amb la Gina Estapé. I entrevistem Pino Delàs, productor de...

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes Cuina de Bancal
Dimarts, 06 de Novembre

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes

En el programa de hui hem parlat amb Lina Roig, una florista de Carlet que capitanejarà l’equip espanyol en l’olimpíada mundial de floristes que tindrà lloc als Estats Units. També hem anat a fer-nos-en una al Mercat de Sant Valero i hem...

Canela Fina del 6/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 06 de Novembre

Canela Fina del 6/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 5/11/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 05 de Novembre

La cuina de Mollet del 5/11/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 03 de Novembre

McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar

Entrem a un McDonald's amb el psicòleg ambiental Enric Pol i al restaurant Dos Palillos amb l'arquitecte Jordi Tió i el xef Albert Raurich. Amb ells reflexionem sobre com l'espai influeix en l'acte de menjar. Com d'important és l'estètica en la...

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes Cuina de Bancal
Divendres, 02 de Novembre

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes

En el programa de hui hem parlat amb Lina Roig, una florista de Carlet que capitanejarà l’equip espanyol en l’olimpíada mundial de floristes que tindrà lloc als Estats Units. També hem anat a fer-nos-en una al Mercat de Sant Valero i hem...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 31/10/2018 L'anima del vi
Dimecres, 31 d'Octubre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 31/10/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Canela Fina del 30/10/2018 Canela Fina
Dimarts, 30 d'Octubre

Canela Fina del 30/10/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Carme Ruscalleda: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 27 d'Octubre

Carme Ruscalleda: "Si et mengessis un home o una dona, tindria gust de porc"

Tanca el restaurant Sant Pau, un tres estrelles Michelin de referència a Catalunya i al món. Nosaltres visitem Sant Pol de Mar per entrevistar Carme Ruscalleda. Fem un recorregut per la seva cuina, entrevistem tres dels seus proveïdors més estimats...

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià Cuina de Bancal
Dimarts, 23 d'Octubre

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià

En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, parlarem amb el secretari general del sindicat de la Unió de Llauradors, Ramón Mampel, qui ens farà un avanç dels efectes de la gota freda al camp valencià. La nostra masereta Blanca Barberà ha estat al...

Canela Fina del 23/10/2018 Canela Fina
Dimarts, 23 d'Octubre

Canela Fina del 23/10/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 22/10/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 22 d'Octubre

La cuina de Mollet del 22/10/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Pit de gall dindi per untar: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 20 d'Octubre

Pit de gall dindi per untar: nyap o top?

David La Hora del Bagel és un amant de la gastronomia i la víctima d'avui: se sotmet a un tast arriscat, una mena de paté de pit de gall dindi per untar. Quin serà el seu veredicte? Què serà aquest producte, un despropòsit o una genialitat?

Vázquez Montalbán, el periodista que escrivia mentre cuinava Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 20 d'Octubre

Vázquez Montalbán, el periodista que escrivia mentre cuinava

Recordem Manuel Vázquez Montalbán, l'escriptor, el periodista i el gastrònom. Aquesta setmana ha fet quinze anys de la seva mort. Conversem amb amics i gent que el va conèixer bé, com Ferran Adrià, la periodista Cristina Jolonch o la seva metge....

La Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 20 d'Octubre

La "Cocina viejuna" de Pepe Carvalho

"Cocina viejuna" (Larousse) és el nou llibre d'Ana Vega, que explica com era la cuina a Espanya als anys 70 i 80 i com va canviar la forma de menjar amb l'arribada de la publicitat. El llibre també parla d'una recepta que apareix en una de les...

Mites, fruites de tardor i l'explotació dels temporers Sans i estalvis
Dimecres, 17 d'Octubre

Mites, fruites de tardor i l'explotació dels temporers

Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva, continua repassant els principals mites que envolten l'alimentació dels esportistes. Gina Estapé ens parla de les propietats de les principals fruites de la tardor i també ens dona idees per fer-les...

Fruites de tardor Sans i estalvis
Dimecres, 17 d'Octubre

Fruites de tardor

La Gina Estapé ens parla de les propietats de les principals fruites de la tardor i també ens dona idees per preparar-les a la cuina.

Mites de la nutrició esportiva (2) Sans i estalvis
Dimecres, 17 d'Octubre

Mites de la nutrició esportiva (2)

Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva, continua repassant els principals mites que envolten l'alimentació dels esportistes.

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià Cuina de Bancal
Dimecres, 17 d'Octubre

23.10.2018 | Efectes de la gota freda al camp valencià

En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, parlarem amb el secretari general del sindicat de la Unió de Llauradors, Ramón Mampel, qui ens farà un avanç dels efectes de la gota freda al camp valencià. La nostra masereta Blanca Barberà ha estat al...

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc Cuina de Bancal
Dimarts, 16 d'Octubre

16.10.2018 | Festa de la Verema Viniterrània de Benlloc

Hem parlat amb Santi Uribarrena que ens ha comentat totes les activitats amb motiu de la Festa de l’Abella Urbana. També Jordi Morera, ens ha ensenyat hui a cuinar amb vi: salses, reduccions, coccions al forn… Si el vi es beu, el vi també es...

Canela Fina del 16/10/2018 Canela Fina
Dimarts, 16 d'Octubre

Canela Fina del 16/10/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com