15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal
Dimarts, 15 de Gener

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...

La cuina de Mollet del 14/1/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 14 de Gener

La cuina de Mollet del 14/1/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

La revolució de la xocolata ja ha arribat! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 12 de Gener

La revolució de la xocolata ja ha arribat!

De xocolata industrial, tots n'hem tastat, però imagineu-vos que us diuen que aquest any tastareu la xocolata com mai abans ho havíeu fet. Sabeu què és el moviment "bean to bar"? Entrevistem el mestre xocolater Olivier Fernandez, director de...

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal
Divendres, 11 de Gener

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 09 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

08.01.2019 | Concurs de la Gamba Roja de Dénia Cuina de Bancal
Dimarts, 08 de Gener

08.01.2019 | Concurs de la Gamba Roja de Dénia

L’Associació d’Empresaris i Hotelers de Turisme de la Marina Alta s’han llançat a buscar quin cuiner serà el millor representant del seu producte estrela. Ho faran a través del Concurs de la Gamba Roja de Dénia. I ens ho conta Reme Cerdà,...

Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 05 de Gener

Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics

Al restaurant caníbal hem parat taula per a tres Reis Mags: Ricard Martín, Mar Calpena i Josep Sucarrats. Aquests tres periodistes gastronòmics responen a les preguntes de les cartes que ens han escrit alguns dels nostres col·laboradors: veurem...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 02 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Menú degustació caníbal Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Desembre de 2018

Menú degustació caníbal

Si haguéssim de compartir taula amb l'home prehistòric, li agradarien els canelons? L'hi preguntem a l'arqueòleg Eudald Carbonell. L'any que tanca el Sant Pau de Carme Ruscalleda, ens n'hem acomiadat i també hem recordat dues figures: la del...

01.01.2019 | Programa especial primer dia de l'any Cuina de Bancal
Divendres, 28 de Desembre de 2018

01.01.2019 | Programa especial primer dia de l'any

Jordi Morera, Blanca Barberà i Carles Galletero fan un programa especial, el primer dia de l’any. Tots tres mantindran una mena de tertulia en la qual aniran desgranant una a una les seccions del CUINA DE BANCAL. Com sempre, n’hi haurà humor i es...

25.12.2018 | Recorregut pels mercadets de Nadal de la ciutat de València Cuina de Bancal
Dijous, 27 de Desembre de 2018

25.12.2018 | Recorregut pels mercadets de Nadal de la ciutat de València

En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, estarem amb el secretari general de la Unió de Llauradors, Carles Peris, qui ens farà un referit sobre el sector de la taronja. La nostra Masereta, Blanca Barberà, ha fet un recorregut pels mercadets de Nadal...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 26/12/2018 L'anima del vi
Dimecres, 26 de Desembre de 2018

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 26/12/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Canela Fina del 25/12/2018 Canela Fina
Dimarts, 25 de Desembre de 2018

Canela Fina del 25/12/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Estic tip, però no puc parar de menjar! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 22 de Desembre de 2018

Estic tip, però no puc parar de menjar!

Com funcionen els circuits de plaer del cervell? Com s'explica l'excés del Nadal a taula? Mengem en un bufet lliure, acompanyats de Rafael Maldonado, catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra i investigador del Centre de Regulació...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 19/12/2018 L'anima del vi
Dimecres, 19 de Desembre de 2018

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 19/12/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Canela Fina del 18/12/2018 Canela Fina
Dimarts, 18 de Desembre de 2018

Canela Fina del 18/12/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 17/12/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 17 de Desembre de 2018

La cuina de Mollet del 17/12/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Vegans: manual per entendre'ls Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Vegans: manual per entendre'ls

Ara que s'acosta Nadal volem que les famílies no es trenquin. Parlem de veganisme i intentem entendre les raons per les quals una persona es fa vegana. En parlem amb Marta Tafalla, doctora en Filosofia i professora d'Estètica i Ètica de la UAB;...

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera Cuina de Bancal
Dimarts, 11 de Desembre de 2018

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera

En el programa de hui avançarem els continguts de la Mostreta de Pesca Artesanal de la Mediterrània, que tindrà lloc del 30 al 31 de desembre a l’edifici Veles e Vents de València. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut al mercat de...

Canela Fina del 11/12/2018 Canela Fina
Dimarts, 11 de Desembre de 2018

Canela Fina del 11/12/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 08 de Desembre de 2018

Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!

Si has sentit a parlar de vins naturals, però no tens ni la més remota idea de què són, et presentem dues persones que parlen com els àngels... i potser després d'escoltar-los, en vols tastar algun. Joan Gómez Pallarés és filòleg clàssic, un...

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera Cuina de Bancal
Dijous, 06 de Desembre de 2018

11.12.2018 | Parlem de marisc amb Jordi Morera

En el programa de hui avançarem els continguts de la Mostreta de Pesca Artesanal de la Mediterrània, que tindrà lloc del 30 al 31 de desembre a l’edifici Veles e Vents de València. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut al mercat de...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/12/2018 L'anima del vi
Dimecres, 05 de Desembre de 2018

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/12/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca Cuina de Bancal
Dimarts, 04 de Desembre de 2018

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a...

Canela Fina del 4/12/2018 Canela Fina
Dimarts, 04 de Desembre de 2018

Canela Fina del 4/12/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com