Harold McGee, l'home que parlava amb els aliments Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 16 de Març

Harold McGee, l'home que parlava amb els aliments

Tots sabem fer una truita, coure uns cigrons o fer una maionesa, però mai ningú havia explicat per què qualla un ou, què passa quan es remullen uns cigrons o perquè es talla la maionesa, fins que va arribar Harold McGee, una autoritat mundial en...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 13/3/2019 L'anima del vi
Dimecres, 13 de Març

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 13/3/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké' Cuina de Bancal
Dimarts, 12 de Març

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké'

El secretari general de la Unió de Llauradors, Carles Peris, ens explica l'error que s’ha detectat en la retirada de cítrics que tenien per objecte aconseguir millors preus de la taronja per als llauradors. Blanca Barberà, la Masereta, ens conta...

La cuina de Mollet del 11/3/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 11 de Març

La cuina de Mollet del 11/3/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké' Cuina de Bancal
Dissabte, 09 de Març

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké'

El secretari general de la Unió de Llauradors, Carles Peris, ens explica l'error que s’ha detectat en la retirada de cítrics que tenien per objecte aconseguir millors preus de la taronja per als llauradors. Blanca Barberà, la Masereta, ens conta...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/3/2019 L'anima del vi
Dimecres, 06 de Març

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/3/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival Cuina de Bancal
Dimarts, 05 de Març

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival

La ciutat de València celebra la tercera edició de la València Culinary Festival, un esdeveniment lúdic i gastronòmic que té lloc des del 25 de febrer fins al 10 de març i que acull propostes gastronòmiques dels principals cuiners valencians....

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival Cuina de Bancal
Diumenge, 03 de Març

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival

La ciutat de València celebra la tercera edició de la València Culinary Festival, un esdeveniment lúdic i gastronòmic que té lloc des del 25 de febrer fins al 10 de març i que acull propostes gastronòmiques dels principals cuiners valencians....

El menjar gairebé liquida quatre estrelles del rock Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 02 de Març

El menjar gairebé liquida quatre estrelles del rock

Rebem quatre grans músics al Restaurant Caníbal: Mama Cass, Neil Young, David Bowie i Elvis Presley. Tots quatre van tenir una relació turmentosa amb la cuina; uns perquè menjaven en excés i altres perquè s'alimentaven només a base de pebrots...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/2/2019 L'anima del vi
Dimecres, 27 de Febrer

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/2/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

 26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella Cuina de Bancal
Dimarts, 26 de Febrer

26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella

Una empresa valenciana ha tingut l’atreviment de fer les primeres papes amb sabor de paella. Una gosadia per als més puristes o un producte innovador que pot revolucionar el moment de la picadeta. Ens ho conta el gerent de Fritoper, Javier Pérez....

La cuina de Mollet del 25/2/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 25 de Febrer

La cuina de Mollet del 25/2/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

 26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella Cuina de Bancal
Diumenge, 24 de Febrer

26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella

Una empresa valenciana ha tingut l’atreviment de fer les primeres papes amb sabor de paella. Una gosadia per als més puristes o un producte innovador que pot revolucionar el moment de la picadeta. Ens ho conta el gerent de Fritoper, Javier Pérez....

Filets de melva Tejero: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 23 de Febrer

Filets de melva Tejero: nyap o top?

David La Hora del Bagel és amant de la gastronomia i repeteix com a víctima al Restaurant Caníbal: se sotmet a un tast de filets de melva en oli d'oliva de la casa Tejero. Quin serà el seu veredicte? Serà un producte top o bé un nyap?

Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 23 de Febrer

Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar?

En parlem amb una fotògrafa gastronòmica, Becky Lawton; una estilista del menjar, Eva Hausmann; una instagramer, Sr. Boca, que penja fotos perquè li agrada menjar bé i compartir-ho amb els seus seguidors; i un cuiner, el xef del restaurant Els...

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera Cuina de Bancal
Dimarts, 19 de Febrer

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera

Les localitats de Requena, Utiel, Set Aigües i Xera organitzen, des del 14 de febrer i fins al 3 de març, la tercera edició de les Jornades de Plats de Cullera. En cada poble una olla però en cada poble uns embotits per acompanyar uns bons...

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera Cuina de Bancal
Dissabte, 16 de Febrer

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera

Les localitats de Requena, Utiel, Set Aigües i Xera organitzen, des del 14 de febrer i fins al 3 de març, la tercera edició de les Jornades de Plats de Cullera. En cada poble una olla però en cada poble uns embotits per acompanyar uns bons...

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat Cuina de Bancal
Dimarts, 12 de Febrer

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat

Estem en plena temporada de la tòfona i per això anem a Vistabella del Maestrat a conéixer les activitats preparades en el marc de les jornades de la tòfona, que seran el 16 de febrer. També hem gaudit de la festivitat de Sant Blai a Torrent i el...

La cuina de Mollet del 11/2/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 11 de Febrer

La cuina de Mollet del 11/2/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat Cuina de Bancal
Divendres, 08 de Febrer

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat

Estem en plena temporada de la tòfona i per això anem a Vistabella del Maestrat a conéixer les activitats preparades en el marc de les jornades de la tòfona, que seran el 16 de febrer. També hem gaudit de la festivitat de Sant Blai a Torrent i el...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/2/2019 L'anima del vi
Dimecres, 06 de Febrer

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/2/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys Cuina de Bancal
Dimarts, 05 de Febrer

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys

El sindicat agrari de la Unió de Llauradors qualifica la campanya de l’oli com una de les pitjors dels últims anys, amb un descens del 43 per cent en la collita i una davallada incomprensible en els preus. Un productor italià cobra un 22 per cent...

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys Cuina de Bancal
Dissabte, 02 de Febrer

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys

El sindicat agrari de la Unió de Llauradors qualifica la campanya de l’oli com una de les pitjors dels últims anys, amb un descens del 43 per cent en la collita i una davallada incomprensible en els preus. Un productor italià cobra un 22 per cent...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 30 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi Cuina de Bancal
Dimarts, 29 de Gener

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi

Castelló acull el 5é Congrés Nacional de Gastronomia i Vi, un punt d’encontre per a professionals del sector de la cuina, l’enologia i la restauració, on poden compartir coneixements i experiències. Enguany, el paper de la dona a...

La cuina de Mollet del 28/1/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 28 de Gener

La cuina de Mollet del 28/1/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 26 de Gener

Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar?

Parlem amb Siscu Molina, director creatiu de TIEMPO BBDO, l'agència publicitària que fa les campanyes per Lay's, Litoral, La Cocinera, Cheeto's, Florette, Danone... I amb Jordi Luque, periodista gastronòmic amb un passat com a publicista. Després...

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi Cuina de Bancal
Divendres, 25 de Gener

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi

Castelló acull el 5é Congrés Nacional de Gastronomia i Vi, un punt d’encontre per a professionals del sector de la cuina, l’enologia i la restauració, on poden compartir coneixements i experiències. Enguany, el paper de la dona a...