Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc Mengem - Diari ARA
Dilluns, 16 de Setembre

Rossinyols a la papillota amb morro de porc Duroc

Toni Simôes és el xef del restaurant La Taverna del Clínic, que destaca per la qualitat del producte. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID ·...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 11/9/2019 L'anima del vi
Dimecres, 11 de Setembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 11/9/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Engreixa menjar amb el mòbil a taula? Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre

Engreixa menjar amb el mòbil a taula?

Tertúlia amb la dietista-nutricionista Júlia Farré, la psicòloga infantil Judit Teixidor i la professora de protocol Montse Guals

Descobrim Cuina Justa Deixa'm tastar
Dilluns, 09 de Setembre

Descobrim Cuina Justa

Enguany celebra 25 anys i en parlem amb el seu director Alex Pujol

‘Rigatoni’ farcits de verdures amb moll Mengem - Diari ARA
Dijous, 05 de Setembre

‘Rigatoni’ farcits de verdures amb moll

Toni Simoe és el xef del restaurant La Taverna del Clínic, que destaca per la qualitat del producte. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID ·...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/9/2019 L'anima del vi
Dimecres, 04 de Setembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 4/9/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 28/8/2019 L'anima del vi
Dimecres, 28 d'Agost

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 28/8/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 21/8/2019 L'anima del vi
Dimecres, 21 d'Agost

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 21/8/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Sandvitx de mousse de xocolata gelada Mengem - Diari ARA
Dimarts, 20 d'Agost

Sandvitx de mousse de xocolata gelada

El pastisser de l’escola Hofmann Miquel Guarro aposta per menjar xocolata a l’estiu. Per això fa una proposta llaminer, en què el cacau fred és protagonista. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Batut de xocolata i gerds en dos temps Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 d'Agost

Batut de xocolata i gerds en dos temps

El pastisser de l’escola Hofmann Miquel Guarro aposta per menjar xocolata a l’estiu. Per això fa dues propostes llamineres en què el cacau fred és el protagonista. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

Gamba amb síndria, meló i alvocat Mengem - Diari ARA
Diumenge, 18 d'Agost

Gamba amb síndria, meló i alvocat

El cuiner Jordi Esteve, del restaurant Nectari, és un defensor del producte de proximitat. La gamba del Mediterrani és un dels ingredients estrella de la seva carta. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/8/2019 L'anima del vi
Dimecres, 14 d'Agost

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/8/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Tàrtar de gambes amb hummus, cireres i patata Mengem - Diari ARA
Diumenge, 11 d'Agost

Tàrtar de gambes amb hummus, cireres i patata

El cuiner Jordi Esteve, del restaurant Nectari, és un defensor del producte de proximitat. La gamba del Mediterrani és un dels ingredients estrella de la seva carta. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara ·...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 7/8/2019 L'anima del vi
Dimecres, 07 d'Agost

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 7/8/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

_ Cuina d'aprop
Dimecres, 31 de Juliol

_

“Pastís de tonyina” a càrrec de Maribel Caravantes de la revista Sant Cugat Magazine Ingredients: Tonyina en conserva Pa de motllo Gambes cuites Ous Surimi Maionesa Olives

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 31/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 31 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 31/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Coca de recapte vegetal Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol

Coca de recapte vegetal

El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal...

Picada de xai amb fruites Mengem - Diari ARA
Diumenge, 28 de Juliol

Picada de xai amb fruites

El cuiner Sergi del Meià, del restaurant homònim al carrer d’Aribau de Barcelona, és un defensor dels esmorzars de forquilla, cullera i ganivet. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 24/7/2019 L'anima del vi
Dimecres, 24 de Juliol

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 24/7/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Banquet caníbal a Les Grands Buffets Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 20 de Juliol

Banquet caníbal a Les Grands Buffets

Els del restaurant caníbal celebrem el final de temporada sense estar-nos de res! Hem agafat l'AVE-SNCF i hem viatjat fins a Narbona, a França, per parar taula a Les Grands Buffets, el bufet lliure més prestigiós d'Europa. Entrem dins les cuines,...