Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Macarrons amb rostit Mengem - Diari ARA
Diumenge, 19 de Maig

Macarrons amb rostit

Al restaurant Alkímia, situat al primer pis de la Fàbrica Moritz, el xef Jordi Vilà aposta per les receptes tradicionals, en què el mestratge de la cocció dels productes de proximitat és clau. · Visita el canal de Youtube de l'ARA:...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 15/5/2019 L'anima del vi
Dimecres, 15 de Maig

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 15/5/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 13/5/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 13 de Maig

La cuina de Mollet del 13/5/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Fem bunyols d'espàrrecs Mengem - Diari ARA
Diumenge, 12 de Maig

Fem bunyols d'espàrrecs

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada. A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i...

Viatgem per Europa a dalt d'un carretó de formatges Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 11 de Maig

Viatgem per Europa a dalt d'un carretó de formatges

En aquest recorregut ens acompanyaran Enric Canut, l'expert en formatges més prestigiós del país, autor d'"Els formatges a Catalunya" i productor a la formatgeria Tros de Sort, a Sort (Pallars Sobirà); i Jaume Subirós, xef i propietari del Motel...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 8/5/2019 L'anima del vi
Dimecres, 08 de Maig

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 8/5/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Crema de pinyons Mengem - Diari ARA
Diumenge, 05 de Maig

Crema de pinyons

El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Al capdavant de la...

Bones maneres a taula: com ens hem de comunicar amb els cambrers? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 04 de Maig

Bones maneres a taula: com ens hem de comunicar amb els cambrers?

Quines són les queixes més habituals dels clients? I quines són les coses que més molesten els cambrers? Asseguts a taula us donem les claus per comunicar-vos com cal amb el personal de sala dels restaurants, amb Josep Armenteros, xef i propietari...

Costelles de vedella amb crema de moniato Mengem - Diari ARA
Dijous, 02 de Maig

Costelles de vedella amb crema de moniato

El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. · Visita el canal de...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 1/5/2019 L'anima del vi
Dimecres, 01 de Maig

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 1/5/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 29/4/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 29 d'Abril

La cuina de Mollet del 29/4/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

L'oliva farcida d'anxova: la primera esferificació de la història Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 27 d'Abril

L'oliva farcida d'anxova: la primera esferificació de la història

De què està farcida l'oliva industrial? L'hi preguntem al químic Claudi Mans; també anem fins a l'Escala (Alt Empordà) per parlar amb Francesc i Marc Moner, fill i net, respectivament, del fundador d'Anxoves El Xillu, una empresa familiar amb més...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 24/4/2019 L'anima del vi
Dimecres, 24 d'Abril

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 24/4/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Arròs d'ibèrics Mengem - Diari ARA
Dilluns, 22 d'Abril

Arròs d'ibèrics

El restaurant Línia, dins de l’Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la Ciutat Comtal, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Al capdavant de la...

Llibres caníbals per cuinar, per reflexionar i per descobrir altres mons Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 20 d'Abril

Llibres caníbals per cuinar, per reflexionar i per descobrir altres mons

Amb el nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz (@librosalabrasa), us descobrim títols sobre cuina i gastronomia per tots els gustos i parlem amb 3tres dels autors que publiquen llibre aquest Sant Jordi: Joan Roca amb "Cuina mare" (Editorial...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 17/4/2019 L'anima del vi
Dimecres, 17 d'Abril

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 17/4/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Mona castellera Mengem - Diari ARA
Dimarts, 16 d'Abril

Mona castellera

A Molins de Rei, a la xocolateria Xocopunt, Mariona Bernis elabora mil i una peces amb xocolata, que atreuen petits i grans. · Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA:...

Plat combinat de dones caníbals Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 13 d'Abril

Plat combinat de dones caníbals

Un tastet del bo i millor de les dones que s'han assegut a taula: la historiadora de la cuina Eliana Thibaut Comalada; Carmen Alcaraz del Blanco, periodista, gastrònoma i humanista; Cristina Jolonch, periodista gastronòmica, parla de la figura de...

CUINETES Pilota a l'olla
Divendres, 12 d'Abril

CUINETES

La cuina de Mollet del 8/4/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 08 d'Abril

La cuina de Mollet del 8/4/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Coulant de xocolata Mengem - Diari ARA
Dilluns, 08 d'Abril

Coulant de xocolata

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 06 d'Abril

Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics?

Ens esperen uns dies d'intensa activitat política, però què mengen els polítics? És més productiva una trobada al voltant d'una taula que no pas en un despatx? Uneix, el menjar? Entrevistem Marta Corbalan, periodista de la secció de Política de...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/4/2019 L'anima del vi
Dimecres, 03 d'Abril

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/4/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com