10 errors habituals abans d'una competició Sans i estalvis

10 errors habituals abans d'una competició

Un petit error, per innocent que sembli, pot fer que reduïm el rendiment o que abandonem una competició. Repassem els errors més habituals amb el nutricionista esportiu Jaume Giménez

Cuinar llegums per evitar els gasos Sans i estalvis

Cuinar llegums per evitar els gasos

Els llegums són molt importants en qualsevol dieta saludable, però poden tenir efectes secundaris indesitjats. La Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens explica com cuinar-los per evitar les temudes flatulències.

04.09.2018 | La cuina circular Cuina de Bancal

04.09.2018 | La cuina circular

Parlem sobre la cuina circular o, dit d’una altra manera, un sistema per a aprofitar els residus orgànics que s’acumulen a la majoria dels restaurants.

04.09.2018 | La cuina circular Cuina de Bancal

04.09.2018 | La cuina circular

Parlem sobre la cuina circular o, dit d’una altra manera, un sistema per a aprofitar els residus orgànics que s’acumulen a la majoria dels restaurants.

21.08.2018 | La moda del 'superaliments' Cuina de Bancal

21.08.2018 | La moda del 'superaliments'

La moda del superaliments Baia de goji, quinoa... Propietats antioxidants i beneficioses per a la salut o moda transitòria marcada per la publicitat? Descobrim tots els secrets d'aquests aliments de moda

21.08.2018 | La moda del 'superaliments' Cuina de Bancal

21.08.2018 | La moda del 'superaliments'

La moda del superaliments Baia de goji, quinoa... Propietats antioxidants i beneficioses per a la salut o moda transitòria marcada per la publicitat? Descobrim tots els secrets d'aquests aliments de moda

14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins Cuina de Bancal

14.08.2018 | Tomatina, tapes, alfàbega i vins

Hui parlarem de la tomatina, com és percebuda pels estrangers i en què consisteix. També aprendrem a diferenciar entre tapes, pinxos i canapès. Farem un tomb per les festes de Bétera de les alfàbegues amb l’expert en la matèria Ramon Asensi....

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres Cuina de Bancal

07.08.2018 | Figues d'agost, fruites, vi i ostres

Antigament les figues eren considerades, juntament amb els dàtils i les prunes, el menjar dels reis. T'agraden? Alguns gurmets les cuinen amb pernil, foie gras i anxoves. O al forn, amb carn de porc, d'ànec i com a farciment d'algunes aus. També es...

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

31.07.2018 | El negoci dels caragols Cuina de Bancal

31.07.2018 | El negoci dels caragols

Coneixem Raquel Hernández, una de tantes dones emprenedores del món rural que ha convertit la passió pels caragols en un negoci rendible. I menjarem ostres valencianes al balneari de Les Arenes.

Com et pot ajudar un nutricionista? Sans i estalvis

Com et pot ajudar un nutricionista?

Els nutricionistes són terapeutes formats que tenen un paper clau en la salut i la prevenció de malalties. En parlem amb el nutricionista Jaume Giménez.

Propietats de la fruita de temporada Sans i estalvis

Propietats de la fruita de temporada

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens explica les propietats de la fruita de l'estiu i ens ensenya com fer-la servir a la cuina.

Cremes fredes Sans i estalvis

Cremes fredes

Gina Estapé, dietista i cuinera integrativa, ens dona idees per refrescar-nos a l'estiu amb cremes fredes saboroses i saludables.

Els futbolistes han de menjar bé? Sans i estalvis

Els futbolistes han de menjar bé?

Guardiola va obligar els seus futbolistes a millorar la seva alimentació, Messi va reduir les lesions després de canviar la dieta... Jaume Giménez, nutricionista expert en alimentació esportiva, ens explica quines necessitats específiques tenen...

Què és millor, sucre o edulcorants? Sans i estalvis

Què és millor, sucre o edulcorants?

A tot arreu ens diuen que prendre massa sucre no és bo, però tampoc les tenim totes amb els edulcorants. Com endolcim els aliments, doncs?

Canela Fina del 10/7/2018 Canela Fina

Canela Fina del 10/7/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com