Llibres caníbals per cuinar, per reflexionar i per descobrir altres mons Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 20 d'Abril

Llibres caníbals per cuinar, per reflexionar i per descobrir altres mons

Amb el nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz (@librosalabrasa), us descobrim títols sobre cuina i gastronomia per tots els gustos i parlem amb 3tres dels autors que publiquen llibre aquest Sant Jordi: Joan Roca amb "Cuina mare" (Editorial...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 17/4/2019 L'anima del vi
Dimecres, 17 d'Abril

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 17/4/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Plat combinat de dones caníbals Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 13 d'Abril

Plat combinat de dones caníbals

Un tastet del bo i millor de les dones que s'han assegut a taula: la historiadora de la cuina Eliana Thibaut Comalada; Carmen Alcaraz del Blanco, periodista, gastrònoma i humanista; Cristina Jolonch, periodista gastronòmica, parla de la figura de...

CUINETES Pilota a l'olla
Divendres, 12 d'Abril

CUINETES

La cuina de Mollet del 8/4/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 08 d'Abril

La cuina de Mollet del 8/4/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 06 d'Abril

Del bar del Parlament al Via Veneto: on mengen els polítics?

Ens esperen uns dies d'intensa activitat política, però què mengen els polítics? És més productiva una trobada al voltant d'una taula que no pas en un despatx? Uneix, el menjar? Entrevistem Marta Corbalan, periodista de la secció de Política de...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/4/2019 L'anima del vi
Dimecres, 03 d'Abril

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 3/4/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

S'ha acabat el bròquil! I altres expressions que inclouen aliments Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 30 de Març

S'ha acabat el bròquil! I altres expressions que inclouen aliments

Lligar els gossos amb llonganisses, ser una bleda assolellada, donar carbassa, guanyar-se les garrofes, plorar com una magdalena... descobrim l'origen d'algunes de les dites catalanes més populars amb les lingüistes de Catalunya Ràdio Olga Clapés i...

Entraries en un restaurant que es diu Herpes Pizza? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 30 de Març

Entraries en un restaurant que es diu Herpes Pizza?

El rètol d'un restaurant ens dona moltes pistes sobre el que trobarem a l'interior del local. De la importància del disseny dels rètols, tant pel que fa als noms com per la tipografia i els colors, en parla el dissenyador Òscar Guayabero.

La cuina de Mollet del 25/3/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 25 de Març

La cuina de Mollet del 25/3/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

El futur de la pagesia serà femení o no serà Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 23 de Març

El futur de la pagesia serà femení o no serà

Parlem de les dones pageses de la postguerra i també de les pageses del present, amb Dolors Català, pagesa a Arbeca i presidenta de l'Associació de les Dones del Món Rural, Pageses i Ramaderes de Catalunya; amb la cordovesa María Sánchez,...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 20/3/2019 L'anima del vi
Dimecres, 20 de Març

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 20/3/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Harold McGee, l'home que parlava amb els aliments Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 16 de Març

Harold McGee, l'home que parlava amb els aliments

Tots sabem fer una truita, coure uns cigrons o fer una maionesa, però mai ningú havia explicat per què qualla un ou, què passa quan es remullen uns cigrons o perquè es talla la maionesa, fins que va arribar Harold McGee, una autoritat mundial en...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 13/3/2019 L'anima del vi
Dimecres, 13 de Març

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 13/3/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké' Cuina de Bancal
Dimarts, 12 de Març

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké'

El secretari general de la Unió de Llauradors, Carles Peris, ens explica l'error que s’ha detectat en la retirada de cítrics que tenien per objecte aconseguir millors preus de la taronja per als llauradors. Blanca Barberà, la Masereta, ens conta...

La cuina de Mollet del 11/3/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 11 de Març

La cuina de Mollet del 11/3/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké' Cuina de Bancal
Dissabte, 09 de Març

12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké'

El secretari general de la Unió de Llauradors, Carles Peris, ens explica l'error que s’ha detectat en la retirada de cítrics que tenien per objecte aconseguir millors preus de la taronja per als llauradors. Blanca Barberà, la Masereta, ens conta...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/3/2019 L'anima del vi
Dimecres, 06 de Març

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/3/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival Cuina de Bancal
Dimarts, 05 de Març

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival

La ciutat de València celebra la tercera edició de la València Culinary Festival, un esdeveniment lúdic i gastronòmic que té lloc des del 25 de febrer fins al 10 de març i que acull propostes gastronòmiques dels principals cuiners valencians....

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival Cuina de Bancal
Diumenge, 03 de Març

05.03.2019 | 3a edició de la València Culinary Festival

La ciutat de València celebra la tercera edició de la València Culinary Festival, un esdeveniment lúdic i gastronòmic que té lloc des del 25 de febrer fins al 10 de març i que acull propostes gastronòmiques dels principals cuiners valencians....

El menjar gairebé liquida quatre estrelles del rock Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 02 de Març

El menjar gairebé liquida quatre estrelles del rock

Rebem quatre grans músics al Restaurant Caníbal: Mama Cass, Neil Young, David Bowie i Elvis Presley. Tots quatre van tenir una relació turmentosa amb la cuina; uns perquè menjaven en excés i altres perquè s'alimentaven només a base de pebrots...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/2/2019 L'anima del vi
Dimecres, 27 de Febrer

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 27/2/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

 26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella Cuina de Bancal
Dimarts, 26 de Febrer

26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella

Una empresa valenciana ha tingut l’atreviment de fer les primeres papes amb sabor de paella. Una gosadia per als més puristes o un producte innovador que pot revolucionar el moment de la picadeta. Ens ho conta el gerent de Fritoper, Javier Pérez....

La cuina de Mollet del 25/2/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 25 de Febrer

La cuina de Mollet del 25/2/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

 26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella Cuina de Bancal
Diumenge, 24 de Febrer

26.02.2019 | Les primeres papes amb sabor de paella

Una empresa valenciana ha tingut l’atreviment de fer les primeres papes amb sabor de paella. Una gosadia per als més puristes o un producte innovador que pot revolucionar el moment de la picadeta. Ens ho conta el gerent de Fritoper, Javier Pérez....

Filets de melva Tejero: nyap o top? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 23 de Febrer

Filets de melva Tejero: nyap o top?

David La Hora del Bagel és amant de la gastronomia i repeteix com a víctima al Restaurant Caníbal: se sotmet a un tast de filets de melva en oli d'oliva de la casa Tejero. Quin serà el seu veredicte? Serà un producte top o bé un nyap?

Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 23 de Febrer

Com ha canviat la càmera dels mòbils la nostra manera de menjar?

En parlem amb una fotògrafa gastronòmica, Becky Lawton; una estilista del menjar, Eva Hausmann; una instagramer, Sr. Boca, que penja fotos perquè li agrada menjar bé i compartir-ho amb els seus seguidors; i un cuiner, el xef del restaurant Els...

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera Cuina de Bancal
Dimarts, 19 de Febrer

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera

Les localitats de Requena, Utiel, Set Aigües i Xera organitzen, des del 14 de febrer i fins al 3 de març, la tercera edició de les Jornades de Plats de Cullera. En cada poble una olla però en cada poble uns embotits per acompanyar uns bons...

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera Cuina de Bancal
Dissabte, 16 de Febrer

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera

Les localitats de Requena, Utiel, Set Aigües i Xera organitzen, des del 14 de febrer i fins al 3 de març, la tercera edició de les Jornades de Plats de Cullera. En cada poble una olla però en cada poble uns embotits per acompanyar uns bons...