Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 08 de Desembre

Vins naturals: com menys manipulis un vi, millor!

Si has sentit a parlar de vins naturals, però no tens ni la més remota idea de què són, et presentem dues persones que parlen com els àngels... i potser després d'escoltar-los, en vols tastar algun. Joan Gómez Pallarés és filòleg clàssic, un...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/12/2018 L'anima del vi
Dimecres, 05 de Desembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 5/12/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca Cuina de Bancal
Dimarts, 04 de Desembre

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a...

Canela Fina del 4/12/2018 Canela Fina
Dimarts, 04 de Desembre

Canela Fina del 4/12/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet, 3 de desembre de 2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 03 de Desembre

La cuina de Mollet, 3 de desembre de 2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com https://goo.gl/EHHZxG podcast recorded with enacast.com

El xuixo: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 01 de Desembre

El xuixo: "Tinc 100 anys i soc el dolç més arriscat de fer"

Fer un bon xuixo no és gens fàcil. Aprofitem el centenari i que ja sabem on trobar el millor xuixo del món per parlar-ne amb Xano Saguer, pastisser i codirector de l'Espai Sucre de Barcelona; amb Ricard Jambert, de la fleca pastisseria Pedrés de...

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca Cuina de Bancal
Dimecres, 28 de Novembre

04.12.2018 | Gastronomia nadalenca

En la secció d’actualitat anirem a la localitat d’Alberic, on des del consistori s’ha dut endavant una iniciativa perquè a cap veí de la localitat li falte a casa enguany un putxero de Nadal. La nostra masereta, Blanca Barberà, ens ha dut a...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 28/11/2018 L'anima del vi
Dimecres, 28 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 28/11/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent Cuina de Bancal
Dimarts, 27 de Novembre

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent

Anem a la capital de la Vall d’Albaida, concretament, a Ontinyent, on se celebra el 600é aniversari de la Fira, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Des de l’hotel Alkazan, el cap de cuina del restaurant, David López, ens farà un...

Canela Fina del 27/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 27 de Novembre

Canela Fina del 27/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Albert Ventura: Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 24 de Novembre

Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"

Quins són els restaurants que premia la "Guia Michelin" i per què? Què passa si no fas el tipus de cuina que se suposa que has de fer? L'hi preguntem a Albert Ventura, xef del Coure, un restaurant excel·lent que no té cap estrella i que tampoc la...

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent Cuina de Bancal
Divendres, 23 de Novembre

27.11.2018 | La coca de Fira d’Ontinyent

Anem a la capital de la Vall d’Albaida, concretament, a Ontinyent, on se celebra el 600é aniversari de la Fira, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Des de l’hotel Alkazan, el cap de cuina del restaurant, David López, ens farà un...

L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale Un restaurant caníbal a Berlín
Dijous, 22 de Novembre

L'excel·lència dels plats de caça té un nom: llebre a la royale

És temps de caça, però de tots els plats el més nostrat potser seria la llebre a la royale, que encara es fa en restaurants de tradició. La salsa es fa amb la sang de l'animal. Ens ho expliquen Paula Molés i Salvador Garcia-Arbós.

Errors més comuns durant una cursa, caldos i deserts alimentaris Sans i estalvis
Dimecres, 21 de Novembre

Errors més comuns durant una cursa, caldos i deserts alimentaris

Vols assegurar-te d'acabar la cursa? No et perdis els consells d'en Jaume Giménez. Resolem tots els dubtes sobre el sucre. La Gina Estapé ens parla del paper dels caldos a la nutrició saludable. I l'Esther Vivas ens explica un concepte sorprenent:...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 21/11/2018 L'anima del vi
Dimecres, 21 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 21/11/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal
Dimarts, 20 de Novembre

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

Canela Fina del 20/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 20 de Novembre

Canela Fina del 20/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 19/11/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 19 de Novembre

La cuina de Mollet del 19/11/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel Cuina de Bancal
Divendres, 16 de Novembre

20.11.2018 | Fira Valenciana de la Mel

Hem visitat la localitat de Montroi per a assistir a la Fira Valenciana de la Mel, així com la de Llíria, per a conéixer el X Concurs d’Arròs amb Bledes. El nostre cuiner de capçalera, Jordi Morera, ens ha explicat els fonaments per a fer una...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/11/2018 L'anima del vi
Dimecres, 14 de Novembre

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 14/11/2018

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Canela Fina del 13/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 13 de Novembre

Canela Fina del 13/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

Productors de mandarines: comerç online per sobreviure Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 10 de Novembre

Productors de mandarines: comerç online per sobreviure

Viatgem al País Valencià, a Borriana, per visitar dos productors de mandarines i taronges que es dediquen, amb la seva empresa Naranjas la Torre, a enviar els seus cítrics a particulars. També passegem pels horts amb l'enginyer agrònom Vicente...

El sucre a l'esport, la xocolata i l'impacte de la indústria porcina Sans i estalvis
Dimecres, 07 de Novembre

El sucre a l'esport, la xocolata i l'impacte de la indústria porcina

Et penses que com que ets esportista pots menjar el que vulguis perquè ho cremes tot? Jaume Giménez ens treu d'aquest error. La xocolata és saludable? Responem a aquesta pregunta clàssica amb la Gina Estapé. I entrevistem Pino Delàs, productor de...

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes Cuina de Bancal
Dimarts, 06 de Novembre

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes

En el programa de hui hem parlat amb Lina Roig, una florista de Carlet que capitanejarà l’equip espanyol en l’olimpíada mundial de floristes que tindrà lloc als Estats Units. També hem anat a fer-nos-en una al Mercat de Sant Valero i hem...

Canela Fina del 6/11/2018 Canela Fina
Dimarts, 06 de Novembre

Canela Fina del 6/11/2018

Programa de gastronomia presentat per Jordi Casal. Tots els dimarts de 7 a 8 del vespre. podcast recorded with enacast.com

La cuina de Mollet del 5/11/2018 La cuina de Mollet
Dilluns, 05 de Novembre

La cuina de Mollet del 5/11/2018

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 03 de Novembre

McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar

Entrem a un McDonald's amb el psicòleg ambiental Enric Pol i al restaurant Dos Palillos amb l'arquitecte Jordi Tió i el xef Albert Raurich. Amb ells reflexionem sobre com l'espai influeix en l'acte de menjar. Com d'important és l'estètica en la...

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes Cuina de Bancal
Divendres, 02 de Novembre

6.11.2018 | L’olimpíada mundial de floristes

En el programa de hui hem parlat amb Lina Roig, una florista de Carlet que capitanejarà l’equip espanyol en l’olimpíada mundial de floristes que tindrà lloc als Estats Units. També hem anat a fer-nos-en una al Mercat de Sant Valero i hem...