19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera Cuina de Bancal
Dissabte, 16 de Febrer

19.02.2019 | Jornades de Plats de Cullera

Les localitats de Requena, Utiel, Set Aigües i Xera organitzen, des del 14 de febrer i fins al 3 de març, la tercera edició de les Jornades de Plats de Cullera. En cada poble una olla però en cada poble uns embotits per acompanyar uns bons...

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat Cuina de Bancal
Dimarts, 12 de Febrer

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat

Estem en plena temporada de la tòfona i per això anem a Vistabella del Maestrat a conéixer les activitats preparades en el marc de les jornades de la tòfona, que seran el 16 de febrer. També hem gaudit de la festivitat de Sant Blai a Torrent i el...

La cuina de Mollet del 11/2/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 11 de Febrer

La cuina de Mollet del 11/2/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat Cuina de Bancal
Divendres, 08 de Febrer

12.02.2019 | Les jornades de la tòfona de Vistabella del Maestrat

Estem en plena temporada de la tòfona i per això anem a Vistabella del Maestrat a conéixer les activitats preparades en el marc de les jornades de la tòfona, que seran el 16 de febrer. També hem gaudit de la festivitat de Sant Blai a Torrent i el...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/2/2019 L'anima del vi
Dimecres, 06 de Febrer

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 6/2/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys Cuina de Bancal
Dimarts, 05 de Febrer

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys

El sindicat agrari de la Unió de Llauradors qualifica la campanya de l’oli com una de les pitjors dels últims anys, amb un descens del 43 per cent en la collita i una davallada incomprensible en els preus. Un productor italià cobra un 22 per cent...

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys Cuina de Bancal
Dissabte, 02 de Febrer

05.02.2019 | La campanya d'oli, una de les pitjors dels últims anys

El sindicat agrari de la Unió de Llauradors qualifica la campanya de l’oli com una de les pitjors dels últims anys, amb un descens del 43 per cent en la collita i una davallada incomprensible en els preus. Un productor italià cobra un 22 per cent...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 30 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 30/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi Cuina de Bancal
Dimarts, 29 de Gener

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi

Castelló acull el 5é Congrés Nacional de Gastronomia i Vi, un punt d’encontre per a professionals del sector de la cuina, l’enologia i la restauració, on poden compartir coneixements i experiències. Enguany, el paper de la dona a...

La cuina de Mollet del 28/1/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 28 de Gener

La cuina de Mollet del 28/1/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 26 de Gener

Com influeix la publicitat en la nostra manera de menjar?

Parlem amb Siscu Molina, director creatiu de TIEMPO BBDO, l'agència publicitària que fa les campanyes per Lay's, Litoral, La Cocinera, Cheeto's, Florette, Danone... I amb Jordi Luque, periodista gastronòmic amb un passat com a publicista. Després...

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi Cuina de Bancal
Divendres, 25 de Gener

29.01.2019 | Congrés Nacional de Gastronomia i Vi

Castelló acull el 5é Congrés Nacional de Gastronomia i Vi, un punt d’encontre per a professionals del sector de la cuina, l’enologia i la restauració, on poden compartir coneixements i experiències. Enguany, el paper de la dona a...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 23/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 23 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 23/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat Cuina de Bancal
Dimarts, 22 de Gener

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat

Els municipis del sud de les comarques de Castelló es preparen per a celebrar durant el mes de febrer i les primeries de març les tradicionals Jornades Gastronòmiques de l’Alt Palància. Una oferta en la qual participen un total de 19 restaurants...

A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies? Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 19 de Gener

A la Xina, saben el que és l'arròs tres delícies?

Descobrim la carta del primer restaurant xinès d'Espanya i de Catalunya, el Gran Dragón, inaugurat l'any 1958 per Peter Yang, el sacerdot que va fugir del govern comunista de Mao i va arribar a Barcelona el 1949. Coneixerem la història que s'amaga...

Bèlgica: patates rosses, musclos i cervesa Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 19 de Gener

Bèlgica: patates rosses, musclos i cervesa

Amb el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós viatgem fins a Brussel·les, el país que va veure néixer Tintín. Allà el plat estrella són els musclos amb patates fregides, beuen cervesa feta per monjos de l'orde cistercenc i, de postres,...

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat Cuina de Bancal
Divendres, 18 de Gener

22.01.2019 | L'autèntica recepta del pastís de diputat

Els municipis del sud de les comarques de Castelló es preparen per a celebrar durant el mes de febrer i les primeries de març les tradicionals Jornades Gastronòmiques de l’Alt Palància. Una oferta en la qual participen un total de 19 restaurants...

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal
Dimarts, 15 de Gener

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...

La cuina de Mollet del 14/1/2019 La cuina de Mollet
Dilluns, 14 de Gener

La cuina de Mollet del 14/1/2019

Programa de cuina conduït per la cuinera de Mollet Montse Tàpia. Trobareu més informació i receptes al web www.montsecuines.com podcast recorded with enacast.com

La revolució de la xocolata ja ha arribat! Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 12 de Gener

La revolució de la xocolata ja ha arribat!

De xocolata industrial, tots n'hem tastat, però imagineu-vos que us diuen que aquest any tastareu la xocolata com mai abans ho havíeu fet. Sabeu què és el moviment "bean to bar"? Entrevistem el mestre xocolater Olivier Fernandez, director de...

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló Cuina de Bancal
Divendres, 11 de Gener

15.01.2019 | La Festa de la Carxofa de Benicarló

Espanya és el país amb més casos d’infecció pel paràsit anisakis, que es troba en alguns peixos de la mar. En aquest programa entrevistem Julio Máñez, veterinari i inspector de seguretat alimentària de la Conselleria de Sanitat. La nostra...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 09 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 9/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

08.01.2019 | Concurs de la Gamba Roja de Dénia Cuina de Bancal
Dimarts, 08 de Gener

08.01.2019 | Concurs de la Gamba Roja de Dénia

L’Associació d’Empresaris i Hotelers de Turisme de la Marina Alta s’han llançat a buscar quin cuiner serà el millor representant del seu producte estrela. Ho faran a través del Concurs de la Gamba Roja de Dénia. I ens ho conta Reme Cerdà,...

Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 05 de Gener

Tres Reis Mags que reparteixen carbó i fan bons propòsits gastronòmics

Al restaurant caníbal hem parat taula per a tres Reis Mags: Ricard Martín, Mar Calpena i Josep Sucarrats. Aquests tres periodistes gastronòmics responen a les preguntes de les cartes que ens han escrit alguns dels nostres col·laboradors: veurem...

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/1/2019 L'anima del vi
Dimecres, 02 de Gener

DBOCAenBOCA- L'Ànima del Vi del 2/1/2019

Espai que condueix l'Eva Bonet i que vol apropar a tothom al món del vi de manera divertida i entenedora. podcast recorded with enacast.com

Menú degustació caníbal Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 29 de Desembre de 2018

Menú degustació caníbal

Si haguéssim de compartir taula amb l'home prehistòric, li agradarien els canelons? L'hi preguntem a l'arqueòleg Eudald Carbonell. L'any que tanca el Sant Pau de Carme Ruscalleda, ens n'hem acomiadat i també hem recordat dues figures: la del...

01.01.2019 | Programa especial primer dia de l'any Cuina de Bancal
Divendres, 28 de Desembre de 2018

01.01.2019 | Programa especial primer dia de l'any

Jordi Morera, Blanca Barberà i Carles Galletero fan un programa especial, el primer dia de l’any. Tots tres mantindran una mena de tertulia en la qual aniran desgranant una a una les seccions del CUINA DE BANCAL. Com sempre, n’hi haurà humor i es...