MeteoTaula- Jaume Puig, Copropietari del Restaurant Cal Taiet d'Ullastrell - 09/10/14
Dijous, 09 d'Octubre de 2014
Aquesta setmana viatgem fins a Ullastrell amb el fil conductor del Restaurant Cal Taiet, un referent gastronòmic de la zona, sobretot especialitats a la brasa. En Jaume ens explica l'evolució d'aquest restaurant, que primer va ser una fonda i després un lloc d'hospedatge amb 80 anys d'història. Una cuina catalana de qualitat, amb hort propi i diversitat de plats en un context paisatgístic estratègic enmig de grans nuclis urbans com Terrassa o Martorell. Pregunta: A Cal Taiet quina és l'especialitat? Premi: 1 ampolla del nou vi blanc Subirat parent 2013 ecològic Penedès fet amb maceració gentilesa d'Agustí Torelló Mata. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat
Veure més episodis del programa MeteoMauri
http://www.catradio.cat/pcatradio/crItem.jsp?seccio=programa&idint=1474