La cuina d'en Nandu
Dijous, 10 de Juliol
En Nandu Jubany ens ha parlat dels musclos del Delta de l'Ebre i ho ha fet amb Gerardo Bonet, gerent de la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l'Ebre.
La cuina d'en Nandu
Dijous, 19 de Juny
El Nandu ens ha parlat de la gamba de Palamós i per fer-ho ha vingut acompanyat del Francesc Benaiges, Patró Major de la Confraria de Pescadors de Palamós.
La cuina d'en Nandu
Dijous, 05 de Juny
El Nandu Jubany ha vingut acompanyat del Llorenç Patràs, propietari de Patràs Fruites del Bosc. Ens han parlat dels bolets més típics de la primavera i han compartit amb els oients moltes receptes, sobretot amb múrgoles.
La cuina d'en Nandu
Dijous, 29 de Maig
El Nanu Jubany avui ha parlat dels fruits secs. I per fer-ho ha vingut amb Sunta Margenat, directora comercial de Casa Gispert, mestres torradors de fruits secs. És una de les botigues més antigues de Barcelona, amb més de 150 anys d'història.
La cuina d'en Nandu
Dijous, 22 de Maig
El Nando Jubany ens ha parlat d'aquest postre tan típic de l'Empordà i ha vingut acompanyat de Quim Martell, elaborador i propietari dels Recuits de Fonteta.
La cuina d'en Nandu
Dijous, 15 de Maig
Avui amb en Nandu Jubany parlem de la societat Vedella Bencriada, que agrupa ramaders de les comarques de Girona que produeixen una carn de vedella d'excel·lent qualitat i la fan arribar directament al consumidor, controlant tot el procés, des de...
La cuina d'en Nandu
Dijous, 08 de Maig
Avui parlem de l'espàrrec de Gavà que creix als camps del Baix Llobregat. És l'única zona de Catalunya on es fa aquesta hortalissa a causa de les particulars característiques del sòl que necessita i el clima.
La cuina d'en Nandu
Dijous, 24 d'Abril
Avui parlem de la carn de poltre, una carn de primera qualitat, que prové de la raça autòctona Cavall Pirinenc Català, coneguda tradicionalment com Hispà-Bretó. A Catalunya l'interès per consumir carn de poltre és baix, tot i que és una carn...
La cuina d'en Nandu
Dijous, 17 d'Abril
Avui parlarem de la Mona de Pasqua, un dels dolços més esperats pels nens en aquesta època de l'any i que els regalen els seus padrins. En Nandu ha convidat l'Enric Rovira, mestre xocolater.