La cuina d'en Nandu

Cuina

El Nandu Jubany és, a més d'un gran cuiner amb una estrella Michelin, un home amb sentit de l'humor i molta gràcia per explicar-nos qualsevol cosa. Ens presenta els millors productors de Catalunya, i ens descobreix els seus secrets a la cuina i les seves receptes més exclusives.

La cuina d'en Nandu: Musclos - 10/07/14 La cuina d'en Nandu

La cuina d'en Nandu: Musclos - 10/07/14

En Nandu Jubany ens ha parlat dels musclos del Delta de l'Ebre i ho ha fet amb Gerardo Bonet, gerent de la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l'Ebre.

La cuina d'en Nandu: Els bolets de primavera - 05/06/14 La cuina d'en Nandu

La cuina d'en Nandu: Els bolets de primavera - 05/06/14

El Nandu Jubany ha vingut acompanyat del Llorenç Patràs, propietari de Patràs Fruites del Bosc. Ens han parlat dels bolets més típics de la primavera i han compartit amb els oients moltes receptes, sobretot amb múrgoles.

La cuina d'en Nandu: Els fruits secs - 29/05/14 La cuina d'en Nandu

La cuina d'en Nandu: Els fruits secs - 29/05/14

El Nanu Jubany avui ha parlat dels fruits secs. I per fer-ho ha vingut amb Sunta Margenat, directora comercial de Casa Gispert, mestres torradors de fruits secs. És una de les botigues més antigues de Barcelona, amb més de 150 anys d'història.

La cuina d'en Nandu La cuina d'en Nandu

La cuina d'en Nandu "La vedella" - 15/05/14

Avui amb en Nandu Jubany parlem de la societat Vedella Bencriada, que agrupa ramaders de les comarques de Girona que produeixen una carn de vedella d'excel·lent qualitat i la fan arribar directament al consumidor, controlant tot el procés, des de...

La cuina d'en Nandu La cuina d'en Nandu

La cuina d'en Nandu "Espàrregs de Gavà" - 08/05/14

Avui parlem de l'espàrrec de Gavà que creix als camps del Baix Llobregat. És l'única zona de Catalunya on es fa aquesta hortalissa a causa de les particulars característiques del sòl que necessita i el clima.

La cuina d'en Nandu La cuina d'en Nandu

La cuina d'en Nandu "La carn de poltre" - 24/04/14

Avui parlem de la carn de poltre, una carn de primera qualitat, que prové de la raça autòctona Cavall Pirinenc Català, coneguda tradicionalment com Hispà-Bretó. A Catalunya l'interès per consumir carn de poltre és baix, tot i que és una carn...

La cuina d'en Nandu - 17/04/14 La cuina d'en Nandu

La cuina d'en Nandu - 17/04/14

Avui parlarem de la Mona de Pasqua, un dels dolços més esperats pels nens en aquesta època de l'any i que els regalen els seus padrins. En Nandu ha convidat l'Enric Rovira, mestre xocolater.