Laura Ponts

Dimecres, 23 d'Agost de 2023

La cuinera, estilista gastronòmica i fotògrafa Laura Ponts ha tret un llibre en què ens explica tots els secrets de la seva feina, que qualifica d'estil de vida. De família xarcutera, la Laura ha deixat una estona la seva cuina plena de fruites i estris de decoració per explicar-nos la feina que hi ha darrere de les seves composicions. I al "Pica-pica" podreu fer un tastet en forma de tuit de l'Imma Puigcorbé; la Sue Moya ens porta una dona de la gastronomia, la pastissera Zoe Valero; la cuinera Anjalina Chugani passa pel "Bocatto di cardinale"; també posem un nou restaurant a la "Guia Virginias", que ens porta l'Òscar Gómez; en Quim Matas ens prepara uns peus de porc amb cargols, i cuinem un formatge de la formatgeria Muntanyola. Acabem amb la cuina dolça de l'Ester Roelas i un tast poètic d'en Jordi Esteve, del celler Rim, des de l'olivar d'en Jan.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa La fonda

RSS feed