Cal Pauet a l'Espunyola, preservació de cereals, llegums i llavors antigues
Divendres, 25 d'Agost de 2023
Tancant el cercle entre llegums, llavors, cereals, xai i entorn. Cal Pauet és una casa amb més de 200 anys d'història de la qual amos i hereus, cavallers i estudiosos, capellans, pastors i mossos han tingut cura, conreant la terra amb respecte per l'entorn i mantenint la saviesa tradicional del lloc. En Pep Bové reflexiona sobre el passat, el present i el futur des de la fogaina de la casa. I al "Pica-pica" podreu fer un tastet en forma de tuit de l'Imma Puigcorbé; la Sue Moya ens porta una dona de la gastronomia, la Tana Collados; el cuiner del monestir del Miracle Marc Pla passa pel "Bocatto di cardinale". També posem un nou restaurant a la "Guia Virginias", que ens porta l'Òscar Gómez; en Quim Matas ens prepara uns canalons de verdures i cuinem un formatge de Mas el Lladré. Acabem el programa amb un tast poètic d'en Jordi Esteve, del celler Rim, des de l'olivar d'en Jan.
Cuina
Reproduir
Reproduir episodi
Veure més episodis del programa La fonda
RSS feed