Els envasos de plàstic: una revolució fora de control

Diumenge, 01 de Març de 2020

L'ús dels plàstics d'un sol ús té efectes negatius en el medi ambient, però també en la salut humana. Reunim la directora de Rezero, Rosa García, i el doctor Miquel Porta, catedràtic de Salut Pública de la UAB i investigador de l'IMIM, per parlar dels efectes dels plàstics en la nostra salut. I també tenim temps per parlar dels vins brisats amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez. El calçot és un aliment que aguanta el fred, fins i tot les glaçades, i que s'ha convertit en tot un emblema social a través de les calçotades. En parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. El periodista Toni Cruanyes recorda la seva magdalena de Proust; Tonatiuh Cortés, propietari de Cloudstreet Bakery, tasta un producte de qualitat dubtosa al "Nyap o top?"; Philippe Regol, el nostre crític gastronòmic, dina a Xavier Pellicer Restaurant i ens ho explica, i la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca (les Garrigues).

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed