La Boqueria fa 180 anys
Diumenge, 15 de Març de 2020
Al mercat de la Boqueria, el dia 19 de març, fa 180 anys que s'hi va posar la primera pedra. Un mercat que ha marcat la vida de la capital catalana. Per a aquest aniversari us hem preparat un menú ben especial. Esmorzem amb Nacho Borraz, llibreter a La Central del Raval, per buscar els cinc millors llibres escrits sobre el mercat. I després passegem amb Toni Massanés pel mític mercat, que té més de 260 comerços, que són refugi de turistes, barcelonins i grans cuineres i cuiners. Josep Capdevila d'Avinova ens explica la història d'aquesta parada centenària. Però tenim més coses: Gerard Jubany sotmet el xef Joan Gurguí al seu particular "Nyap i top", ho superarà? I per acabar, "La propina", que ens arriba des del Priorat de la mà de Joan Asens.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín