T'expliquem per què la cuina italiana ha conquerit el món
Diumenge, 18 d'Octubre de 2020
El món és ple de restaurants italians. Cada dia, fora d'Itàlia, milers de persones mengem pasta o pizza. Com ha arribat la cuina italiana a ser la més popular del món? Hem quedat per menjar en un restaurant italià (quan els restaurants a Catalunya encara eren oberts) amb Nicola Poltronieri, cuiner italià famós pel seu programa a Canal Cocina. Poltronieri confessa que una vegada coneixes els clàssics pots experimentar tant com vulguis: fins i tot pots posar pinya a la pizza. El cuiner reconeix que la fideuà és dels millors plats de pasta que ha tastat mai. També ens visita la sommelier Clara Antúnez per explicar-nos què són els vins ancestrals i com s'elaboren. Jordi Luque ens descobreix Can Colom, a Cantonigròs, una d'aquelles xarcuteries de tota la vida i molt autèntica! El so del Salvador Garcia-Arbós és una mà de morter fent una picada. Philippe Regol tasta unes Pringles de pizza al "Nyap o top". I tanquem el restaurant amb la propina de la cuinera Maria Nicolau.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín