"Dark kitchens", el negoci milionari del menjar per emportar

Diumenge, 30 de Maig de 2021

Les "dark kitchens", també conegudes com a "cuines fantasma", són cuines que funcionen tancades de cara al públic i que cuinen plats exclusivament destinats al repartiment a domicili. Durant la pandèmia han viscut un boom espectacular, i amb elles el menjar a domicili. Com funcionen les "dark kitchens"? On és el negoci? Representen una amenaça per als restaurants tradicionals? Ho preguntem a algú que ha estudiat el fenomen, Josep Maria Català Santainés, professor col·laborador dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC. També visiten el restaurant caníbal el nostre "gourmet rodamón", Jordi Luque, que avui ens descobreix el Cheesefuet de la formatgeria Montbrú. I la sommelier Clara Antúnez, amb qui parlarem de la tònica. La Clara també s'animarà a participar al "Nyap o top?" per tastar un vi de llauna, una manera diferent de beure vi que s'està popularitzant i per la qual molts cellers catalans volen apostar. I, com sempre, acabarem amb una escena de cinema.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed