Per què ara hauries de menjar gamba roja?

Diumenge, 12 de Septembre de 2021

L'ofici de pescador és segurament un dels més desconeguts i dels menys valorats. Aquesta temporada al restaurant caníbal tenim nova proveïdora de peix, la pescadora Àgueda Vitòria, amb qui sabrem com és la vida a dalt d'una barca, com es guanyen el jornal els pescadors i si hi ha manera de fer pesca sostenible. Ens descobreix que ara és el millor moment de l'any per menjar gamba roja i llorito. Un grup de nens ha reservat taula al restaurant caníbal. Quin és el dubte que més els fa rumiar relacionat amb el que mengem? Ells fan les preguntes i respon una de les persones que més en sap d'alimentació, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. Descobrirem un altre so del Salvador Garcia-Arbós, i coneixerem l'especialitat d'un restaurant català que ens farà venir ganes de visitar-lo.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed