El pastís de formatge que tothom desitja!
Diumenge, 07 de Novembre de 2021
El pastís de formatge d'estil basc està conquerint el món. The New York Times el va escollir sabor de l'any per la seva textura i veritable gust de formatge. Parlem amb Jon Cake, un enginyer aeronàutic que va començar a fer pastissos de formatge durant la pandèmia. En fa de molts tipus de formatges, i l'última versió inclou formatges suïssos. Aprofitem per descobrir la cultura formatgera de Suïssa, un país que elabora tots els seus formatges de forma artesanal, amb llet crua i en microformatgeries. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens resol el dubte de per què es diu sempre que la verdura, la fruita i el peix és més saludable que la carn. I la pescadora Àgueda Vitòria ens explica quina és la petjada ecològica de menjar peix. Sentirem poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina del Salvador Garcia-Arbós i el restaurant Albert Guzmán, a Sant Carles de la Ràpita, ens farà venir gana amb la seva especialitat.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín