Per què els japonesos estan fascinants pel pa amb tomàquet?
Diumenge, 01 de Juny de 2025
Menú especial des de l'Exposició Universal d'Osaka, al Japó, on s'ha celebrat la Setmana de Catalunya, que és Regió Mundial de la Gastronomia 2025. La cuina catalana ha sigut protagonista a la setmana d'activitats al voltant del lema "Catalunya, terra d'innovació i avantguarda". Entrevistem el president de la Generalitat, Salvador Illa, al sopar inaugural que ha donat el tret de sortida de la Setmana de Catalunya a l'Exposició d'Osaka, i parlem del paper clau de la gastronomia catalana per donar a conèixer la nostra cultura. Així mateix, assistim al taller de pa amb tomàquet impartit pel cuiner català Josep Barahona, que està considerat una celebritat al Japó. Però, a més, passegem pels carrers d'Osaka amb Oriol Guinovart, intèrpret i traductor de sèries japoneses a 3Cat, que viu a la ciutat i explica per què Osaka està considerada la cuina del Japó.
Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín