El rostit: la massa mare de la cuina catalana

Diumenge, 28 de Septembre de 2025

Menú caníbal amb el rostit com a protagonista servit per un cambrer que porta tota la vida dedicada a aquests ofici. Jordi Vilà ens submergeix en el món del rostit català. La importància dels rostits sobrepassa el plat en si mateix, ja que serveix per fer altres elaboracions: canelons, croquetes... "el rostit és la massa mare de la cuina catalana". Carme Gasull estrena secció amb el títol "A la sala", en què reivindicarem la feina del servei de sala dels restaurants, que tan sovint passa desapercebut. Escoltem la veu de Joan Gasull Andreu, de 90 anys, que ha dedicat la seva vida a ser cambrer. També mirem el present i futur de la sala amb Martina Pérez. Ens visita el periodista Arturo Puente, que ens desvela la història d'una altra gran empresa del sector alimentari català: Peta Zetas. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat al restaurant Les Dunes de Riumar, a Deltebre.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed