La geopolítica de l'arròs

Diumenge, 30 de Novembre de 2025

Arturo Puente ens explica les estratègies del poder polític sobre els aliments: des de la subhasta pública d'una empresa de canelons, que ara és propietat de la Generalitat, fins al control de l'arròs. Jordi Vilà defensa la col, una hortalissa amb gran valor nutricional i la protagonista de grans plats de la cuina tradicional catalana. La col és rica en vitamines i fibra, baixa en calories però sobretot és essencial en plats icònics de la nostra gastronomia com el trinxat. Seguim amb Carme Gasull, que posa en valor el treball de sala, els cambrers, les cambreres, els i les caps de sala, una feina invisible però vital per gaudir d'un restaurant i del seu menjar. Parlem amb Claudia Ferreres una barcelonina que ha treballat com a cambrera al Tickets, a Barcelona, i que ara fa carrera a Londres, el Regne Unit.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed