Les Tàpias variades i l'olla que bull: el ceviche - 07/03/15

Dissabte, 07 de Març de 2015

Avui descobrim una cuina que està molt de moda arreu del món, i que està present a casa nostra, a diversos restaurants especialitzats... la cuina peruana, amb un dels seus plats més emblemàtics, el ceviche! Els experts en gastronomia consideren la cuina peruana una de les més riques del món, i hi ha qui pronostica que no trigarem a veure un cuiner peruà com a millor del món! Avui parlem de ceviche, i d'altres plats típics de la gastronomia peruana, amb Roberto Sihuay, xef del restaurant Ceviche 103.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Tàpias variades

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/les-tàpias-variades-i-lolla-que-bull/fitxa-programa/seccio/1358/3065

RSS feed