Les Tapias variades i l'olla que bull: la cuina del Delta de l'Ebre - 21/03/15

Dissabte, 21 de Març de 2015

Amb en Pere Tapias i en Pep Nogué hem descobert tots els secrets de la cuina del Delta de l'Ebre, una cuina rural i de contrast -amb productes de mar i muntanya-, que ha mantingut l'essència al llarg del temps amb poques influències de fora. Ens ha acompanyat el cuiner Juanjo Roda amb qui hem repassat alguns dels productes més característics de la zona, com l'arròs del Delta, les anguiles, les penques, les carxofes, les faves o l'arròs del Delta.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Tàpias variades

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/les-tàpias-variades-i-lolla-que-bull/fitxa-programa/seccio/1358/3065

RSS feed