Les Tàpias variades i l'olla que bull: La sacarina provoca diabetis? - 20/09/14
Dissabte, 20 de Septembre de 2014
Aquesta setmana ha saltat l'alarma quan ens hem fet ressò de l'estudi de la revista Nature, que conclou que la sacarina i altres edulcorants artificials modifiquen la flora intestinal d'una manera que facilita l'augment de pes, dificulta el control del nivell de sucre a la sang i augmenta el risc de diabetis tipus 2. És una investigació de l'Institut Weizmann de Rehovot (Israel) que es presenta a la revista Nature i que obligarà a reconsiderar l'ús massiu d'edulcorants artificials en la indústria alimentària. En parlem amb Pep Nogué, gastrònom i Pilar Senpau, metre nutricionista
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Tàpias variades
http://www.catradio.cat/pcatradio/crItem.jsp?seccio=seccio&idint=3065