Menú cap de setmana - Àngel Llàcer

Divendres, 01 d'Agost de 2014

El segon capítol de "Menú Cap de Setmana" es dedica a un dels productes estrella de la cuina mediterrània: l'oli d'oliva. És per això que el nostre xef Nandu Jubany enviarà en Llucià Ferrer i el convidat Àngel Llàcer a pentinar a mà una olivera en una finca de les Garrigues. Se'n sortiran? Es podrà veure l'Àngel Llàcer fent d'ajudant de cuina, saber què és el que més li agrada cuinar i es descobrirà el seu vessant artístic pintant a l'oli, d'oliva. El programa també mostrarà com es produeix l'oli d'oliva verge extra des que es cull l'oliva fins que s'envasa. En Nandu compartirà amb tots nosaltres la seva experiència culinària i explicarà secrets, trucs, receptes i curiositats gastronòmiques. Al final del programa serà el moment de recuperar les receptes casolanes en el duel d'àvies.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Menú cap de setmana

http://www.tv3.cat/programa/52156/Menu-cap-de-setmana

RSS feed