Menú cap de setmana - Nani Roma
Diumenge, 31 d'Agost de 2014
El convidat d'aquesta setmana és un esportista que viatja molt i que té molt de gas. Ens estem referint al bicampió del Dakar Nani Roma. A en Nani li encanta cuinar paelles. Ell mateix diu que és el plat que més bé li queda. Però, quan viatja per l'Amèrica Llatina, com s'ho fa? Troba els ingredients per fer-ne? Ho descobrirem en aquest nou capítol de "Menú Cap de Setmana". Ens desplaçarem a casa de Nani Roma, a Prats de Lluçanès, i prepararem una paella Dakar. Ho farem amb ingredients africans i llatins que en Llucià haurà comprat prèviament en una de les parades especialitzades en productes forans del Mercat de la Boqueria. Mentre es cou l'arròs, anirem al circuit on s'entrena en Nani i tots tres faran una carrera. En Llucià anirà de copilot amb el bicampió del Dakar i en Nandu conduirà una moto de cros, una de les seves passions des de ben petit i que encara practica en el seu temps lliure. Després de veure les habilitats de Nandu Jubany en el món del motor, el xef ens explicarà el truc per obrir cloïsses i navalles de manera ràpida i sense que perdin el gust amarg. I al final del programa recuperarem les receptes de tota la vida amb les àvies, que ens explicaran com cuinar arròs a la paella amb ingredients del país.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Menú cap de setmana