Menú cap de setmana - Pere Arquillué
Dimarts, 02 de Septembre de 2014
L'ingredient protagonista d'aquest diumenge a "Menú cap de setmana" és la carn de porc. És per això que tindrem l'actor Pere Arquillué, que des de ben petit a casa seva feien la tradicional matança del porc. En aquesta ocasió, no matarem el porc. Comprarem la carn al Mercat del Clot de Barcelona. Llucià Ferrer i Pere Arquillué hauran de fer la botifarra, i el xef Nandu Jubany la cuinarà, i també ens explicarà com fer hamburgueses i mandonguilles. Però, abans de tastar-ho, en Llucià i en Pere hauran de superar un repte: reconstruir un porc que a la xarcuteria hauran tallat a trossos. El guanyador serà el que acabi abans i hagi reconstruït el porc correctament. Superaran la prova? Com és habitual, en Nandu compartirà amb tots nosaltres coneixement culinari per explicar-nos un nou truc de cuina. Aquesta setmana sabrem com s'ha de treure la pell de la botifarra negra o blanca.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Menú cap de setmana