Deixa'm Tastar 23.04.14
Dijous, 24 d'Abril de 2014
ACTUALITAT: Parlem de les I Jornades Gastronòmiques del Xai de Collserola impulsades pel col·lectiu Cuina Vallès.
PLAT DEL DIA: Parlem amb Lourdes Boix, historiadora i directora del Museu de l'Anxova i la Sal de l'Escala, sobre la importància de la sal, la salaó i l'anxova.
RECEPTA: Ens traslladem a la cuina del restaurant L'Antiga de Calafell on ens preparen un plat molt típic i tradicional dels pescadors.
BRINDIS: El Jaume Folguera ens porta un recull de vins que tenen alguna relació amb la Diada de Sant Jordi.
GASTROAGENDA: Repassem les activitats gastronòmiques dels propers dies i recomanem un llibre.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar