Parmesà_Deixa'm tastar
Dimecres, 14 d'Octubre de 2015
Avui començarem descobrint tot el que envolta el concepte de pannier. Reflexionarem al voltant d'algunes preguntes que ens planteja l'expert en pa i creador de la 1a Associació de Panniers, Francesc Altarriba, com per exemple per què en una taula se serveix un mateix pa als qui mengen una amanida que a qui menja un entrecot? Al truc del cuiner en Josep Maria cuiner de la L’Art de l’Espluga del Francolí ens donarà totes les pautes per no plorar quan pelem cebes. Al plat del dia parlarem d’un producte únic al món, el Parmesà i descobrirem amb la gastrònoma Angela Barusi, qui ens explicarà la versatilitat que té a la cuina i quina història fascinant s’hi amaga al darrera! Per fer la recepta ens hem traslladat al restaurant Ajo Blanco de Barcelona on es han preparat un ceviche deliciós... Al brindis el nostre sommelier Jaume Folguera ens ho explicarà tot sobre els premis Vinari.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar