Brindis. El Cabronet, nou vi de Martí Serdà. Deixa'm tastar
Dimecres, 21 d'Octubre de 2015
Avui començarem parlant del Pota Blava, l’únic pollastre amb denominació d’Indicació geogràfica protegida, i coneixerem de ben a prop com s’organitzen per donar-lo a conèixer i recuperar-lo.
Per fer el truc del cuiner en Quim Caselles del restaurant Casamar de Llafranc ens donarà tots els consell perquè quan cuinem pop surti tendre i melós.
Al plat del dia entrevistem Julia Farré, dietista-nutricionista per parlar dels Menús amb cor, un receptari per fer una dieta saludable i preventiva contra les malalties coronàries. També parlarem amb ella de nous.
Per fer la recepta ens hem traslladat al restaurant La Truope de la Llagosta on ens prepararan un tataki de salmó amb un puré de poma.
Al brindis el Jaume Folguera ens parlarà del Cabronet, la novetat de la Bodega Martí Serdà.
I com sempre acabarem el programa repassant la gastroagenda amb les activitats per fer els propers dies i recomanarem un llibre.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar