Clau per no plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar
Dimecres, 04 de Novembre de 2015
ACTUALITAT: Comencem el programa parlant de les varietats importants de formatges suïssos que consumim al nostre país en el marc de la celebració del I Master Swiss Cheese aquest cap de setmana.
TRUC DEL CUINER: Josep Maria Ortega del restaurant Art de l’Espluga de Francolí ens donarà la clau per no plorar quan pelem cebes.
PLAT DEL DIA: entrevistarem la periodista gastronòmica Trinitat Gilbert amb qui parlarem del seu nou llibre, 'A la taula i al llit, al primer crit'.
RECEPTA: ens hem traslladat al restaurant La Lluna de Barcelona on ens han preparat una tempura de verdura acompanyada amb salsa romesco.
BRINDIS: Jaume Folguera ens explicarà com està la vinya i el celler aquest mes de novembre.
GASTROAGENDA: Repassem les activitats per fer els propers dies i recomanem un llibre.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar