Clau per no plorar quan pelem cebes_Deixa'm tastar

Dimecres, 04 de Novembre de 2015

ACTUALITAT: Comencem el programa parlant de les varietats importants de formatges suïssos que consumim al nostre país en el marc de la celebració del I Master Swiss Cheese aquest cap de setmana.

TRUC DEL CUINER: Josep Maria Ortega del restaurant Art de l’Espluga de Francolí ens donarà la clau per no plorar quan pelem cebes.

PLAT DEL DIA: entrevistarem la periodista gastronòmica Trinitat Gilbert amb qui parlarem del seu nou llibre, 'A la taula i al llit, al primer crit'.

RECEPTA: ens hem traslladat al restaurant La Lluna de Barcelona on ens han preparat una tempura de verdura acompanyada amb salsa romesco.

BRINDIS: Jaume Folguera ens explicarà com està la vinya i el celler aquest mes de novembre.

GASTROAGENDA: Repassem les activitats per fer els propers dies i recomanem un llibre.

ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Deixa'm tastar

http://programes.laxarxa.com/audio/103027

RSS feed