Deixa'm tastar: Llangonissa de Vic. Enotaberna Els Tres Porquets
Dijous, 18 de Septembre de 2014
ACTUALITAT: Recuperem el cas de la llonganissa de Vic aquesta vegada per explicar la compra de Casa Sendra per part de l'empresa d'Embotits Can Duran.
PLAT DEL DIA: Entrevistem el cuiner Diego Laso, expert en algues, per parlar d'aquest producte cada vegada més present a les cartes dels restaurants.
LA RECEPTA: Ens traslladem a l'enotaberna Els Tres Porquets on ens prepararan un plat que fan des de que van obrir, des dels seus inicis.
EL BRINDIS: El nostre sommelier Jaume Folguera ens parla del concurs de vins Vinya-celler-masia.
GASTROAGENDA: Repassem les activitats per fer els propers dies i recomanem un llibre.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar