Musclos a la grega_Deixa'm Tastar
Dimecres, 21 de Maig de 2014
RECEPTA: Ens traslladem al restaurant Lo de Flor de Barcelona on ens han
Musclos a la grega
Ingredients
Musclos
Tomates cherry
Formatge italià Salva Cremasco (molt similar al feta però fon millor)
1 pessic d’orenga
1 pessic de farigola
1 dent d’All
Escalunyes (Chalota)
(és més fina que una ceba normal i per tant cou més ràpid i el seu sabor no és tant predominant com el de la ceba habitual)
Vi blanc
Elaboració
Comencem picant el més picadet possible l’escalunya i l’all. Ara tallem els cherry per la meitat. Col·loquem al foc una paella sense oli per a cuinar els musclos i l’escalfem uns segons. Tot seguit hi afegim l’escalunya i l’all que ja hem picat i també incorporem l’orenga i la farigola i ja incorporem els musclos. Ara cal regar-ho amb un raig generós de vi blanc i ho tapem. Cal cuinar-lo durant 4 minuts màxim perquè sinó els musclos quedaran secs. Remoure la paella de tant en tant perquè s’obrin els musclos. Emplatem i just en el moment de servir hi posem un polsim de pebre negre molta en el moment i ja ho tenim enllestit.
ALERTA: Aquest programa ja no està en emissió, i es possible que ja no es trobin els fitxers del programa.
Veure més episodis del programa Deixa'm tastar