12.03.2019 | La cuina hawaiana arriba a València de la mà del 'poké'

Dissabte, 09 de Març de 2019

El secretari general de la Unió de Llauradors, Carles Peris, ens explica l'error que s’ha detectat en la retirada de cítrics que tenien per objecte aconseguir millors preus de la taronja per als llauradors. Blanca Barberà, la Masereta, ens conta en què consistix el projecte Bona Gent, que busca la inserció laboral de persones amb discapacitat a través del conreu de verdures ecològiques. Jordi Morera, el nostre cuiner de capçalera, ens prepara un càtering a una terrassa de la plaça de l’Ajuntament en els moments previs a la mascletà. Des de la Cuina de Casa els plantegem un dubte existencial. Prefereix fer vosté la paella feta amb llenya o amb gas? Quina està més bona? A la localitat de Torrent fan la millor llonganissa d’Espanya. La carnisseria El Net de Ricardet fa eixe embotit especial i altres delicatessen per a emportar. Ens ho conta Salvador Simó. I, per últim, coneixem de primera mà el projecte de dos joves emprenedors que pretenen expandir el consum de cuina hawaiana a València. Han sentit parlar del 'poké'? Ens ho contarà Rafa Brandez, gerent de City Poké.

http://api.ooyala.com/syndication/redirect?embed_code=pnMW1laDE6P58slhNT8FQylTPS_6nSwX&type=itunes&id=ef46d103-cf54-4cf2-b4cf-09585cdc64ba
http://api.ooyala.com/syndication/stream_redirect.mp4?pcode=F0OWwyOo4T6H27--qop_GKi9c_ea&expires=1553619817&streamID=377677675&signature=BqtYZuO8Ao9TH4rEoKxbjKhiTu9b35fySOQrXRiemBo&size=95103433&length=3264000

Veure més programes de Cuina de Bancal