Nèstor Luján: "L'única mesura de viure és viure sense mesura"

Diumenge, 27 de Febrer de 2022

Celebrem el centenari del naixement de Nèstor Luján. El seu llegat més important és la quantitat inabastable d'escrits: més d'una setantena de llibres i uns 25.000 articles periodístics. Un enorme intel·lectual que va escriure de tot, però que sobretot va deixar una petjada incomparable en les coses del menjar. Per acostar-nos a ell, ens paren taula en un dels seus restaurants preferits de Barcelona: el Via Veneto, i xerrem amb Josep Monje, ànima del Via Veneto, Carmen Alcaraz del Blanco, periodista gastronòmica, i Inés Butrón, escriptora i historiadora de la cuina. També escoltarem Anna Vega, periodista; Paquita Rexach, propietària de l'Hispània, a Arenys de Mar, un dels restaurants on més li agradava menjar; Miquel Sen, periodista gastronòmic que va treballar amb ell; Carles Vilarrubí, president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, fundada per Luján, i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed