Llibres sobre gastronomia: te'ls podries menjar!

Diumenge, 17 d'Abril de 2022

Al restaurant caníbal volem recomanar-vos els millors llibres sobre gastronomia i cuina per a aquest Sant Jordi, per això visitem el nostre llibreter de referència, Nacho Borraz, a la llibreria La Central del Raval de Barcelona. Entre les seves recomanacions hi ha "Dones ramaderes", d'Inés Butrón; "La guía maestra del vino", de Wine Folly; "La ciència de la microbiota", de Cristina Sáez i la Fundació Alícia; "Juli Soler que estás en la sala", d'Óscar Caballero; i "Cuina! o barbàrie", de la cuinera Maria Nicolau. La convidem a la taula del nostre restaurant per conversar amb ella. També parlem amb Fina Comas, advocada de professió i gran amant de la cuina. El seu últim llibre és "La cuina del bacallà", i nosaltres li portem uns bunyols de bacallà de supermercat. Seran nyap o top? Repassarem l'actualitat de la setmana, descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i farem venir gana amb l'especialitat del restaurant Prodigi de Barcelona.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed