Menjar a l'Antàrtida: cuina de residu zero

Diumenge, 05 de Febrer de 2023

Com es cuina a l'Antàrtida? Quina logística cal per gestionar la intendència dels equips de científics durant tot el temps que dura la campanya antàrtica? El nostre company Domènec Subirà és a l'illa de Livingstone, a la base científica espanyola Juan Carlos I, i ens explica com són els àpats allà. També parlem amb Guillem Rodríguez Santacana i Eduard Rosario Ortega, els cuiners responsables d'alimentar tot el personal de la base. S'acosta Carnestoltes i obrirem gana fent un tast de les menges més populars aquests dies. Inés Butrón ens explica per què són tan importants el porc i els ous durant aquestes dates, i com de crucial era el paper de la dona en la matança del porc. Sofia Janer, cuinera i pastissera que va participar a l'edició de MasterChef de 2018, s'atreveix a tastar un "cruapán". Serà nyap o top? Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so de Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb la calçotada de Cal Ganxo, a Masmolets, a prop de Valls.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed