Gastronomia d'Andorra més enllà del formatge de bola i el Toblerone

Diumenge, 05 de Novembre de 2023

Anem Ordino, aprofitant la 31 edició de la Mostra Gastronòmica d'Andorra, per descobrir una cuina d'alta muntanya i quilòmetre zero molt singular, amb influències de la cuina catalana i francesa. En parlem amb Eva Choy, cònsol menor d'Ordino, i Josep Maria Riba, quarta generació de la família al capdavant de l'Hotel Coma d'Ordino i un dels grans impulsors de la Mostra Gastronòmica d'Andorra. Visitem també Arinsal i coneixem Toni Medina, pioner a produir cervesa artesana al país amb Alpha Andorra, i acabem al Parc Natural del Comapedrosa per veure de prop els ruscos de Mathieu Garaud, apicultor i productor de mel crua d'alta muntanya. Marc Casanovas ens fa la crítica de les estrenes de pel·lícules i sèries que tinguin com a protagonista el menjar. Analitza el fenomen "The Bear" i la sèrie argentina "Nada". Acabem fent gana amb l'especialitat del restaurant Can Manel d'Andorra la Vella.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed