Noves etiquetes a les ampolles de vi: molt més que raïm a dins del vi

Diumenge, 10 de Desembre de 2023

Una nova normativa de la Unió Europea obliga a indicar la llista d'ingredients i la informació nutricional a les etiquetes dels vins, com qualsevol altre producte agroalimentari. Anem a Vilafranca del Penedès, a la seu de l'lNCAVI, l'Institut Català de la Vinya i el Vi, i en parlem amb Xavier Agell, cap de secretaria de l'INCAVI, i amb Xoán Elorduy, responsable de l'INCAVI LAB. També visitem l'estudi del dissenyador Blai Carda, Óbal Estudi, a Sant Sadurní d'Anoia, especialitzats en etiquetatge de vins i creadors de Digital Label, una plataforma digital especialitzada a crear per als cellers els codis QR que s'adapten als nous requisits. El cuiner Jordi Vilà ens explica com parar la taula de Nadal, amb un rostit de pollastre com a plat principal. El forner Daniel Jordà ens porta un pa especial per vestir la taula, i la sommelier Clara Antúnez hi posa el vi. I per acabar, Philippe Regol ens dona arguments per anar a l'Enigma, encara que sigui una vegada a la vida.

Reproduir episodi

Veure més episodis del programa Un restaurant caníbal a Berlín

RSS feed