Carme Ruscalleda: "Si et mengessis un home o una dona, tindria gust de porc"

Dissabte, 27 d'Octubre de 2018

Tanca el restaurant Sant Pau, un tres estrelles Michelin de referència a Catalunya i al món. Nosaltres visitem Sant Pol de Mar per entrevistar Carme Ruscalleda. Fem un recorregut per la seva cuina, entrevistem tres dels seus proveïdors més estimats i li preguntem quin gust tindríem els homes i les dones, si fóssim caníbals. Amb el dissenyador Óscar Guayabero ens preguntem què ha passat amb els plats als restaurants d'alta cuina. Toni Massanés ens parla del raïm i dels altres productes de temporada que hem de menjar aquests dies. Monica Escudero, de El Comidista, tasta "surimi tipus angula". Serà un nyap o top? Philippe Regol visita la Granja Elena i la propina avui la deixa la Maria Nicolau.


https://audios.ccma.cat/multimedia/mp3/8/2/1540555853128.mp3

Veure més programes de Un restaurant caníbal a Berlín