Sergi Pàmies

Cultura

L'espai cultural de Sergi Pàmies al programa Versió RAC1.

Les últimes estrenes amb Sergi Pàmies Sergi Pàmies

Les últimes estrenes amb Sergi Pàmies

Sergi Pàmies torna per parlar-nos de les últimes pel·lícules que podreu trobar als cinemes. En aquesta ocasió, parlem de les estrenes: 'Especiales', el terror de 'El hombre invisible' i els mafiosos de "The Gentlemen'.

La crisi al Barça i les últimes estrenes amb Sergi Pàmies Sergi Pàmies

La crisi al Barça i les últimes estrenes amb Sergi Pàmies

El Sergi Pàmies torna per parlar-nos de cinema, però sobre tot de la crisi al Barça que ha viscut en primera persona, a l'entrega d'un premi. Després del tema esportiu, Pàmies ens comenta la seva opinió de les pel·lícules: "El Escándalo",...

Paraigües trencats i les últimes estrenes Sergi Pàmies

Paraigües trencats i les últimes estrenes

Parlem amb Sergi Pàmies sobre perquè hi ha papereres plenes de paraigües per tot Barcelona. I si no saps quina pel·lícula anar a veure al cinema, comentem 'Bad Boys III', '1917' i 'Pavarotti'.

Les últimes estrenes al cinema Sergi Pàmies

Les últimes estrenes al cinema

Sergi Pàmies comenta les últimes pel·lícules estrenades: 'Terminator. Destino oscuro', 'Estafadoras de Wall street', 'Doctor sueño', 'Sorry we missed you', 'Sin filtro' i 'Fourteen'.

Novetats a sales de cinema i les últimes estrenes Sergi Pàmies

Novetats a sales de cinema i les últimes estrenes

Parlem amb Sergi Pàmies sobre algunes novetats introduides a sales de cinema: sales Luxury on s'hi pot sopar, sales Junior pensades per anar-hi amb nens o sales amb karaoke. També repassem les últimes pel·lícules estrenades: 'Parásitos', 'El...

Quina pel·lícula anar a veure al cinema? Sergi Pàmies

Quina pel·lícula anar a veure al cinema?

Sergi Pàmies parla de les pel·lícules "Mientras dure la guerra", "Rambo: Last Blood", "Bienvenidos al barrio", "Ad Astra", "Blinded by the light" i "One cut of the dead"

Quentin Tarantino i els 'spoilers' Sergi Pàmies

Quentin Tarantino i els 'spoilers'

A poques hores de l'estrena de la nova pel·lícula de Quentin Tarantino al festival de Cannes, el director ha enviat un missatge. També hem parlat de la propaganda electoral i de les estrenes del cinema dels últims dies. En parlem amb Sergi Pàmies.

Sergi Pàmies

"L'art de portar Gavardina", de Sergi Pàmies

La nova publicació de Pàmies és un recull de 13 contes, imaginats o viscuts, que revelen la capacitat d’observació de Sergi Pàmies com a artesà, on les emocions i els detalls en són protagonistes.