Què és Podcasts.cat

Amb l'objectiu de donar una major visibilitat als programes en català, i fomentar la disponibilitat de podcasts en aquesta llengua, neix Podcasts.cat. Una guia de ràdio i televisió en català de continguts que es poden consumir a la carta.
Tots els podcasts estan classificats segons categoria: informatius, meteo, esports, economia, ciència, tecnologia, natura, cuina, viatges, musica, cultura, humor... de tot l'àmbit de parla catalana.

La intenció es trencar amb la fragmentació territorial i la minorització del català en els mitjans audiovisuals, i fer arribar a tothom els continguts de qualitat que es produeixen en català arreu.

Com en molts altres àmbits, com el cinema o les revistes, creiem que el panorama actual d'accés a continguts audiovisuals no reflexa la demanda real. I Podcasts.cat vol ajudar a corregir aquesta mancança.

D'igual forma també volem animar a la creació de nous programes en català donant-los una plataforma de difusió que els permeti arribar a tota la comunitat lingüística catalana.

Avís legal

Podcasts.cat es una guía de programes. En cap cas te res a veure amb els continguts, ni en fa cap modificació, ni els emmagatzema.

Aquesta web usa galetes per contar els visitants i per alimentar als programadors.