Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

Osona, país de botifarres i herbes aromàtiques La fonda
Dimarts, 06 de Desembre

Osona, país de botifarres i herbes aromàtiques

A "La fonda" parlem amb en Marc Muntanya, un pastor de cabres que toca l'acordió. Anem de restaurants amb l'Òscar Gómez, que ens descobreix el restaurant Deliri de Barcelona, seguim amb una ruta formatgera cap a Sant Sadurní d'Anoia, on la Mar...

La Cuina del 6/12/2022 La Cuina
Dimarts, 06 de Desembre

La Cuina del 6/12/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 5/12/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 05 de Desembre

Parlem de cuina del 5/12/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Setge al foie-gras: la seva producció té els dies comptats? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 04 de Desembre

Setge al foie-gras: la seva producció té els dies comptats?

Es pot considerar l'embocament d'ànecs i oques per produir foie una forma de maltractament animal? Ho debatem amb Montse Àlamos, cap del Servei d'Ordenació Ramadera del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural; i amb Carles...

Les castanyes de Viladrau La fonda
Dimecres, 30 de Novembre

Les castanyes de Viladrau

A "La fonda" comencem amb un pica-pica ben saborós. Parlem del quefir; a "La guia Virginias", l'Òscar Gómez ens porta el restaurant La Canal d'Olot, a la ruta formatgera d'Acrefa, anem fins a Mollet de Peralada, seguim cap a la Vall d'Aran, on es...

Parlem de cuina del 28/11/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 28 de Novembre

Parlem de cuina del 28/11/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Mercats, restaurants i a casa. Com assegurar que la gent gran mengi bé? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Novembre

Mercats, restaurants i a casa. Com assegurar que la gent gran mengi bé?

A Catalunya, hi ha 175.000 persones que viuen en situació de solitud no desitjada, la majoria són persones grans. Quan es parla d'amigabilitat a ciutats i pobles, no es té en compte l'alimentació. Com es pot garantir que les persones grans mengin,...

Escudella Carbó i Puigbert
Diumenge, 27 de Novembre

Escudella

Escudella

Plats amb perill d'extinció La fonda
Dimecres, 23 de Novembre

Plats amb perill d'extinció

A "La fonda" comencem amb un pica-pica ben suculent. Anem fins a Adons perquè Marta Serradell ens parli del xolís. A "La guia Virginias", Òscar Gómez ens porta el restaurant Nectari de Barcelona. Josep Dolcet ens parla del Primer Concurs Nacional...

Parlem de cuina del 21/11/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 21 de Novembre

Parlem de cuina del 21/11/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Els periodistes gastronòmics es passen el dia menjant i bevent gratis? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 20 de Novembre

Els periodistes gastronòmics es passen el dia menjant i bevent gratis?

Fa unes setmanes es va celebrar a Menorca el I Congrés de Periodisme Gastronòmic, organitzat per l'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears. Els periodistes gastronòmics estan venuts als grans cuiners i als seus restaurants?...

Lluc Quintana del Can Xapes, restaurant i escola social La fonda
Dimecres, 16 de Novembre

Lluc Quintana del Can Xapes, restaurant i escola social

Comencem amb un tastet de la Vall d'Aran enllaunant la seva cuina tradicional. Seguim a "La guia Virginias" amb Òscar Gómez, que ens parla del Colmado 1917 de Terrassa. Arnau París en fa una recepta amb castanyes. Nathan Myhrvold, autor del...

Parlem de cuina del 14/11/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 14 de Novembre

Parlem de cuina del 14/11/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Mandarines Carbó i Puigbert
Diumenge, 13 de Novembre

Mandarines

Mandarines

La innovació a la cuina La fonda
Dimecres, 09 de Novembre

La innovació a la cuina

"La fonda" s'ha desplaçat fins al Fòrum Gastronòmic que s'ha celebrat aquesta setmana a Barcelona per cercar projectes i productes innovadors i iniciatives per recuperar història, tradició i productes del territori.

Parlem de cuina del 7/11/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 07 de Novembre

Parlem de cuina del 7/11/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Pilar de 9 Pilota a l'olla
Divendres, 04 de Novembre

Pilar de 9

La recepta del xef Fermí Puig

La pasta seca de Caldes de Montbui La fonda
Dimecres, 02 de Novembre

La pasta seca de Caldes de Montbui

Arriba novembre i ja tenim ganes de fer escudella. Per això parlem amb el cuiner Carles Gaig, que comença a fer escudella i carn d'olla els divendres, i després cap a Caldes de Montbui, on la Berta Sanmartí i en Carles Sanmartí ens deixen veure...

La vaca gascona de Molló La fonda
Dimarts, 01 de Novembre

La vaca gascona de Molló

Aquesta diada de Tots Sants anem fins a Molló, a Can Pastoret, per conèixer les característiques físiques i culinàries de la vaca gascona. I aprofitem per saber com conviuen a la mateixa explotació un ramat de cabres i un de poltres del Ripollès...

La Cuina del 1/11/2022 La Cuina
Dimarts, 01 de Novembre

La Cuina del 1/11/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 31/10/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 31 d'Octubre

Parlem de cuina del 31/10/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Per què el menjar és tan important en tots els rituals funeraris del món? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 30 d'Octubre

Per què el menjar és tan important en tots els rituals funeraris del món?

Totes les cultures tenen rituals relacionats amb la mort, i el menjar sempre hi és present. Ho analitzem amb l'antropòloga Agnès Villamor, guia del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona, davant els nínxols d'una necròpolis romana....

Panellets Carbó i Puigbert
Dissabte, 29 d'Octubre

Panellets

Panellets

La gastronomia del picant La fonda
Dimecres, 26 d'Octubre

La gastronomia del picant

El picant està de moda. Ens accelera les papil·les gustatives i ens estimula. Ho parlem amb en Mario Gómez, que fa la salsa Bravasa. Al "Pica pica" parlem del Fòrum Gastronòmic de Barcelona amb en Pep Palau, del "Science and cooking" amb en Pere...

Parlem de cuina del 24/10/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 24 d'Octubre

Parlem de cuina del 24/10/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Tanca Zuberoa, la casa del cuiner més estimat del món Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 23 d'Octubre

Tanca Zuberoa, la casa del cuiner més estimat del món

Tanca el restaurant basc Zuberoa, considerat un dels millors i més estimats del món. Al poble d'Oiartzun, a Guipúscoa, a tocar de Sant Sebastià. Zuberoa sempre ha treballat des de la discreció. Hilario Arbelaitz ha estat al capdavant dels fogons...

Cuinar a casa La fonda
Dimecres, 19 d'Octubre

Cuinar a casa

Anem a la cuina d'en Pau Arenós, que ens explica com s'ha de cuinar a casa per gaudir-ne tota la família. I al "Pica-pica" tenim un pensament d'en Gustavo Duch. Posem un restaurant de Sants a la Guia Virginias. En Pep Palau ens fa cinc cèntims del...

Parlem de cuina del 17/10/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 17 d'Octubre

Parlem de cuina del 17/10/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Cimitomba Pilota a l'olla
Divendres, 14 d'Octubre

Cimitomba

La recepta del xef Fermí Puig

Alta cuina vegetal La fonda
Dimecres, 12 d'Octubre

Alta cuina vegetal

Fem una tertúlia amb Rodrigo de la Calle, un cuiner amb una alta sensibilitat pels vegetals i els bolets, que posa de manifest al restaurant Virens de Barcelona. I al "Pica-pica" farem un tast per la història del pastís Tatin, la periodista...

El fajol de la Garrotxa La fonda
Dimecres, 12 d'Octubre

El fajol de la Garrotxa

Comencem amb un "Pica pica" ben suculent. Sabeu que la salsa cafè de París no és originària de França? A "La Guia Virginias" anem fins al Marimorena amb l'Òscar Gómez, el xocolater Enric Rovira ens parla de la seva última creació, la Núria...

Parlem de cuina del 10/10/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 10 d'Octubre

Parlem de cuina del 10/10/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

Vins lliures La fonda
Dimecres, 05 d'Octubre

Vins lliures

Comencem "El pica-pica" amb un text del llibre de Pepe Barrena "Entre pucheros". Seguim amb la pagesa i veterinària Imma Puigcorbé, que ens parla de com ens hem de comportar quan anem a la muntanya. L'Àngel Jubete ens fa cinc cèntims de la Fira del...

La Cuina del 4/10/2022 La Cuina
Dimarts, 04 d'Octubre

La Cuina del 4/10/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 3/10/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 03 d'Octubre

Parlem de cuina del 3/10/2022

Programa de cuina participat per Marina Duñach, Àngels Frías (instagram: @comerse_lavida) i Laia Oller ( https://www.alimentaequilibri.com) podcast recorded with enacast.com

‘Tartiflette’ Pilota a l'olla
Divendres, 30 de Setembre

‘Tartiflette’

La recepta del xef Fermí Puig

El porc gascó del Solsonès La fonda
Dimecres, 28 de Setembre

El porc gascó del Solsonès

Anem fins a Solius, municipi del Solsonès, on la Marta i en Martín tenen una granja de porcs de raça gascona en cria ecològica. A "El pica-pica", l'Òscar Gómez ens porta un restaurant del Gòtic de Barcelona, l'Ada Parellada ens explica receptes...