Cuina

Darrers episodis dels programes de la categoria cuina.

La Cuina del 24/5/2022 La Cuina
Dimarts, 24 de Maig

La Cuina del 24/5/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 23/5/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 23 de Maig

Parlem de cuina del 23/5/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Tonyina vermella: evitar el frau i menjar-la barata és possible Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 22 de Maig

Tonyina vermella: evitar el frau i menjar-la barata és possible

La primavera és la millor època de l'any per menjar tonyina vermella. Expliquem com evitar el frau, quines parts són més econòmiques i algunes receptes per gaudir-la al màxim. També intentarem entendre com un peix que va estar en perill fa...

Tradició i avantguarda de la pastisseria catalana La fonda
Dimecres, 18 de Maig

Tradició i avantguarda de la pastisseria catalana

Què us agrada més? La pastisseria tradicional o la pastisseria d'avantguarda? I per què hem de triar entre l'una o l'altra quan podem assaborir-les dues? Això ho sap aprofitar molt bé en Jordi Ferré, pastisser de cinquena generació de la...

Parlem de cuina del 16/5/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 16 de Maig

Parlem de cuina del 16/5/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

El plàtan Carbó i Puigbert
Diumenge, 15 de Maig

El plàtan

El plàtan

Juli Soler, l'home que va fer possible la revolució d'elBulli Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 15 de Maig

Juli Soler, l'home que va fer possible la revolució d'elBulli

Juli Soler va arribar a elBulli l'any 1981 i va fitxar un Ferran Adrià que acabava de fer el servei militar. Amb ell va propiciar una revolució mundial a la cuina, però també fora de la cuina, a la sala, fent el que la Nouvelle Cuisine no es va...

Avui faràs pa La fonda
Dimecres, 11 de Maig

Avui faràs pa

A "La fonda" d'avui l'Òscar Gómez ens porta un restaurant de Santa Coloma de Farners, anem de ruta formatgera a Tona i parlem de la Fira Làctium. Tastem un nou vi i fem massa mare amb en Jordi Morera, el guru del pa.

La Cuina del 10/5/2022 La Cuina
Dimarts, 10 de Maig

La Cuina del 10/5/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 9/5/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 09 de Maig

Parlem de cuina del 9/5/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Com explicaries la cuina catalana a un estranger? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 08 de Maig

Com explicaries la cuina catalana a un estranger?

Fem un esmorzar de forquilla a la Fonda Europa, a Granollers, amb dos dels nostres col·laboradors: el cuiner italià Nicola Poltronieri i la sommelier Clara Antúnez. Sobre la taula: xató, capipota, truita de samfaina, mandonguilles amb sípia¿ i un...

Com alimentem els nostres fills? La fonda
Dimecres, 04 de Maig

Com alimentem els nostres fills?

Fem la volta a Catalunya. Amb l'Òscar Gómez, el nostre gastrònom de confiança, anem fins a Reus per posar un nou restaurant a la Guia Virginias. En Marc Casabosch ens parla des del seu hort de les males herbes. Pugem fins a Adrall per parlar de...

La Cuina del 3/5/2022 La Cuina
Dimarts, 03 de Maig

La Cuina del 3/5/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 2/5/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 02 de Maig

Parlem de cuina del 2/5/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Arròs Carbó i Puigbert
Diumenge, 01 de Maig

Arròs

Arròs

Bars i restaurants: allà on ningú vol treballar Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 01 de Maig

Bars i restaurants: allà on ningú vol treballar

Cada vegada els restauradors tenen més problemes per trobar personal que vulgui treballar en el seu bar o restaurant. Al restaurant caníbal hem volgut escoltar diferents veus per saber que s'ha fet malament i per on passen les solucions: Oriol Ivern,...

Els pistatxos de les Borges Blanques La fonda
Dimecres, 27 d'Abril

Els pistatxos de les Borges Blanques

Hem fet un tomb per Catalunya. Anem fins al delta de l'Ebre, on l'Òscar Gómez ens posa a la Guia Virginias el restaurant La Tancada. En Ferran Pont del Quinze Ous de les Preses fa un arròs de llagosta, la Bárbara de La Gutina de Sant Climent...

La Cuina del 26/4/2022 La Cuina
Dimarts, 26 d'Abril

La Cuina del 26/4/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 25/4/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 25 d'Abril

Parlem de cuina del 25/4/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Còctels: molt més que fer una copa Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 24 d'Abril

Còctels: molt més que fer una copa

Barcelona està d'enhorabona perquè acull dues de les millors cocteleries del món: Paradiso i Two Schmucks. Fem un recorregut per tastar-ne les creacions i descobrir quin és el secret del seu èxit. Amb Jordi Luque Sanz i Cira López, experts del...

La llet i la vaca frisona La fonda
Dimecres, 20 d'Abril

La llet i la vaca frisona

Anem fins a Campllong, a la comarca del Gironès, on els dies 23 i 24 d'abril se celebra la 38a Fira Comarcal de Primavera. Hi hem quedat amb en Damià Duran, un pagès de 26 anys que lluita dia rere dia per defensar la vaca frisona i el preu just per...

La Cuina del 19/4/2022 La Cuina
Dimarts, 19 d'Abril

La Cuina del 19/4/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

La cuina de les flors La fonda
Dilluns, 18 d'Abril

La cuina de les flors

El Dilluns de Pasqua parlem amb en Marc Casabosch de moixernons i camasecs. A La Guia Virginias, l'Òscar Gómez ens porta un restaurant de tres taules, i el reportatge el fem des de Pals per collir flors amb la Iolanda Bustos.

Llibres sobre gastronomia: te'ls podries menjar! Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 17 d'Abril

Llibres sobre gastronomia: te'ls podries menjar!

Al restaurant caníbal volem recomanar-vos els millors llibres sobre gastronomia i cuina per a aquest Sant Jordi, per això visitem el nostre llibreter de referència, Nacho Borraz, a la llibreria La Central del Raval de Barcelona. Entre les seves...

Un astrofísic i un arquitecte que fan embotits La fonda
Divendres, 15 d'Abril

Un astrofísic i un arquitecte que fan embotits

Aquest Divendres Sant parlem de múrgoles amb en Marc Casabosch; amb l'Òscar Gómez i La Guia Virginias anem a un nou restaurant de Reus, i al reportatge, anem a la Cellera de Ter per parlar amb un astrofísic i un arquitecte, l'Andreu i en Josep Coll...

La figura de l'afinador de formatges La fonda
Dimecres, 13 d'Abril

La figura de l'afinador de formatges

Parlem amb en Marc Casabosch del marçot, o bolet de neu. Anem fins a Tros de Sort per parlar de la 10a Mostra de Formatges Artesans de Catalunya. Un nou restaurant de Vilanova i la Geltrú a La Guia Virginias i el reportatge el fem a Peralada per...

Parlem de cuina del 11/4/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 11 d'Abril

Parlem de cuina del 11/4/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Taurons: quins podem menjar i com cuinar-los Un restaurant caníbal a Berlín
Dissabte, 09 d'Abril

Taurons: quins podem menjar i com cuinar-los

A Catalunya tenim més de 40 espècies diferents de taurons, encara que les més consumides son el gatet i la moixina. Amb la pescadora i antropòloga Àgueda Vitòria reivindiquem aquests peixos una mica oblidats, agafarem altres idees per cuinar-los...

La Cuina del 5/4/2022 La Cuina
Dimarts, 05 d'Abril

La Cuina del 5/4/2022

Amb les propostes gastronòmiques del Daniel Colilles podcast recorded with enacast.com

Parlem de cuina del 4/4/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 04 d'Abril

Parlem de cuina del 4/4/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

La Ceba Carbó i Puigbert
Diumenge, 03 d'Abril

La Ceba

La Ceba

David de Jorge, cuiner basc: "Un gras sempre tindrà un gras a dins" Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 03 d'Abril

David de Jorge, cuiner basc: "Un gras sempre tindrà un gras a dins"

Convidem al restaurant caníbal David de Jorge, el cuiner basc que potser us sona pel seu programa de televisió "Robin Food". Amb grans dots comunicatius i mà dreta de Martín Berasategui, de qui és amic, soci i col·laborador. Conversem de cuina...

Parlem de cuina del 28/3/2022 Parlem de cuina
Dilluns, 28 de Març

Parlem de cuina del 28/3/2022

Programa quinzenal de cuina participat per la cuinera, Marina Duñach i Àngels Frías, amb el compte d’instagram: @comerse_lavida podcast recorded with enacast.com

Us imagineu un món ple de "coqueries"? Un restaurant caníbal a Berlín
Diumenge, 27 de Març

Us imagineu un món ple de "coqueries"?

Visita el restaurant caníbal el nostre conseller d'Afers Gastronòmics, el cuiner italià Nicola Poltronieri, que ens revela les claus per fer una bona pizza i una bona coca. Ens proposa una versió que fusiona el millor d'aquestes dues elaboracions...