Avís legal

Propietat intel·lectual i industrial

Podcasts.cat és el titular dels drets de propietat intel·lectual de les obres i prestacions que integren els seus webs, o bé en té l’autorització d’ús. Això inclou el disseny gràfic i el programari, com també els textos, les imatges i els enregistraments que s’hi contenen. La reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d’aquestes obres i prestacions més enllà de les activitats directament autoritzades per la llei de propietat intel·lectual, requereix l’autorització del titular.

En cas que es mostrin continguts sotmesos a una llicència Creative Commons, aquests s’especifiquen en l’apartat “Condicions específiques d’aquest web”.

Les marques, noms comercials i signes distintius que apareixen a la web poden estar protegits per règims de propietat industrial i pertanyen als titulars respectius. En queda prohibit l’ús que no tingui l’autorització del titular o que no estigui emparat per la llei.

Responsabilitat dels continguts

Podcasts.cat assumeix, d’acord amb la legislació vigent, la responsabilitat pels continguts d’aquest web que hagin estat elaborats per nosaltres. Pel que fa als continguts subministrats per tercers, hi són d’aplicació les exclusions de responsabilitat previstes als articles 13 a 17 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. En particular, pel que fa als continguts enllaçats, s’aplica l’exclusió de responsabilitat de l’article 17 de la llei esmentada.

Podcasts.cat no respon del mal ús que els usuaris puguin fer dels continguts del web. Tampoc no es fa responsable de les dificultats d’accés que hi pugui haver per accedir al portal ni del mal funcionament d’aquest que sigui atribuïble a causes alienes a Podcasts.cat.