Tot és Comèdia

Cultura

La cultura, l’actualitat i l’entreteniment cada cap de setmana amb Rosa Badia.

http://cadenaser.com/emisora/sercat/tot_es_comedia
TEATRE: Tot és Comèdia

TEATRE: "La Classe"

Els actors Pol López i Pau Roca ens presentat l'obra que està fent temporada a la Villarroel.

SÈRIES: Tot és Comèdia

SÈRIES: "Them"

Hem comentat la nova sèrie de PrimeVideo amb Sílvia Moreno, Crisol Tuà, Jordi Cartañá com a tertulià convidat, i amb la incorporació de Mariona Borrull al nostre equip de col·laboradors.

SÈRIES: Tot és Comèdia

SÈRIES: "Sky Rojo"

Comentem la sèrie protagonitzada per Verónica Sánchez, Miguel Ángel Silvestre i Asier Etxeandía. Avui els nostres tertulians han sigut Crisol Tuà, Sílvia Moreno, Laura Fernández i Cristina García.

ESPECIAL TEC: Montserrat Carulla Tot és Comèdia

ESPECIAL TEC: Montserrat Carulla

Avui hem recordat i celebrat  el talent de la Montserrat Carulla. Amb un hora molt especial, amb dos dels seus fills Roger Peña i Vicky Peña, la Maife Gil, Victòria Pagés, Jota Bayona, Montse Gaullar, Mario Gas, i els seus nets Miranda Gas i...

GASTRONOMIA: Cuina de primavera Tot és Comèdia

GASTRONOMIA: Cuina de primavera

Carlos G. Cano ens deixa una sèrie de propostes i recomanacions gastronòmiques pel canvi d'estació. Amb les cuineres Assumpta Miralpeix i Carlota Claver.

HISTÒRIA: La reina negra Tot és Comèdia

HISTÒRIA: La reina negra

L'historiador Xavier Carmaniu aprofita la polèmica dels Ducs de Sussex, per recuperar la història de la reina Charlotte.

CINEMA: Dani de la Orden Tot és Comèdia

CINEMA: Dani de la Orden

Roger Salvans i Fausto Fernández han coinversta amb el director de "Barcelona, nit d'estiu" i "Loco por Ella", que acaba de publicar la seva primera novel·la "Donar-se un temps. (I altres mentides)".

ACTUALITAT: La cultura 365 dies després de l'inici de la pandèmia Tot és Comèdia

ACTUALITAT: La cultura 365 dies després de l'inici de la pandèmia

Un any després tornem a parlar amb quatre persones vinculades a la cultura, que el 13 de març de 2020 ens parlar de les seves preocupacions davant una situació inimaginable. El dramaturg Jordi Casanovas, el responsable de continguts de la plataforma...

GASTRONOMIA: D'on venen els aliments? Tot és Comèdia

GASTRONOMIA: D'on venen els aliments?

Carlos G. Cano, avui ens proposa descobrir un projecte d'agricultura sostenible sense sortir de Barcelona. Amb Ivan Eduardo, doctor en Biologia Mol·lecular, especialista en l'evolució de les plantes domesticades, i Íñigo Haughey, responsable de...