Tot és Comèdia

Cultura

La cultura, l’actualitat i l’entreteniment cada cap de setmana amb Rosa Badia.

http://cadenaser.com/emisora/sercat/tot_es_comedia
MÚSICA: Eurovisión 2022 Tot és Comèdia

MÚSICA: Eurovisión 2022

Amb el nostre expert Lluís Hidalgo hem analitzat l'edició d'aquest del Festival d'Eurovisión, que ha premiat a Ucraïna, i ha deixat a Chanel, la representant espanyola al tercer lloc.

ESCENARIS DEL MUNDO: El Volksbühne de Berlín Tot és Comèdia

ESCENARIS DEL MUNDO: El Volksbühne de Berlín

El cronista i crític d'Arts Escèniques, Oriol  Puig i Taulé, ha sigut el nortes guia pel "Teatre del Poble" de Berlín, un dels teatres més emblemàtics de la capital alemanya. I a més hem comentat el seu article sobre la crisi de públic del...

VULL TOT AIXÒ: Lara Díez Quintanilla Tot és Comèdia

VULL TOT AIXÒ: Lara Díez Quintanilla

L'actriu i dramaturga Lara Díez Quintanilla ha creat la seva pròpia versió del poema de José Agustín Goytisolo, "Quiero todo esto". Escolta-la aquí.

LA CARA B: Tot és Comèdia

LA CARA B: "Silly love songs" de The Wings

Paul McCartney va compsar aquesta cançó com a resposta a les crítiques de John Lennon al seu estil musical. Crisol Tuà ens ha portat tota la història d'aquest clássic de la música dels 70.

GASTRONOMIA: Joseba Arguiñano Tot és Comèdia

GASTRONOMIA: Joseba Arguiñano

Hem conversat amb Joseba Arguiñano, forner, pastisser, xef, i fill del mediàtic Karlos Arguiñano. Acaba de publicar el llibre "Cocina con Joseba Arguiñano".

VIATGES PONSETI: Alex Txikón Tot és Comèdia

VIATGES PONSETI: Alex Txikón

El protagonista del documental de muntanya "Anwar", ens parlar de la seva passió per l'alpinisme i les seves iniciatives solidàries a Pakistan, Nepal i Sierra Leone.

TEATRE: Antonio Banderas Tot és Comèdia

TEATRE: Antonio Banderas

Hem anat fins al Teatre Apolo per conversar amb Antonio Banderas, responsable del Teatro del Soho de Málaga i director del muntatge de "Company", el musical de Stephen Sondheim, que s'acaba d'estrenar a Barcelona.

VIATGES PONSETI: Holanda Tot és Comèdia

VIATGES PONSETI: Holanda

La periodista Carmen Giró molt lligada als Països Baixos, ens ha descobert una Holanda que va més enllà d'Amsterdam i les seves tulipes.

TEATRE: Tot és Comèdia

TEATRE: "Luzia" del Cirque du Soleil

Diana Ham i Majo Cornejo, integrants del nombrós equip artístic del Cirque du Soleil, ens han obert les portes de la seva carpa per descobrir els seus secrets i les emocions que es viuen a l'escenari.

GASTRONOMIA: Menús del dia Tot és Comèdia

GASTRONOMIA: Menús del dia

Carlos G. Cano ha recopilat recomanacions de diferents personalitats, per descobrir bons restaurants per fer el menú del dia. I ens ha acompanyat el creador de la web "En ocasiones veo bares", Alberto García Moyano.

ENTREVISTA: Santiago Auserón Tot és Comèdia

ENTREVISTA: Santiago Auserón

El músic presenta el nou disc del projecte amb el seu altre ego Juan Perro, el disc "Libertad", i el llibre "Arte Sonora", una investigació sobre la influencia de la música sobre la filosofia de la Grecia Antiga.

ESPECIAL TEC SANT JORDI: Álvaro Soler Tot és Comèdia

ESPECIAL TEC SANT JORDI: Álvaro Soler

El músic d'èxit internacional, Álvaro Soler ens ha acompanyat a l'estudi Toreski, després de la seva primera experiència signant el Dia de Sant Jordi, el seu llibre "Bajo el mismo sol". 

ESPECIAL TEC SANT JORDI: Santi Millán i Carla Simón Tot és Comèdia

ESPECIAL TEC SANT JORDI: Santi Millán i Carla Simón

Roger Salvans i Fausto Fernández han conversat amb Santi Millán , protagonista de la nova pel·lícula de Marc Crehuet "Espejo, Espejo", i Carla Simón, directora de "Alcarràs", la pel·lícula guanyadora del Festival de Berlín 2022.

ESPECIAL TEC SANT JORDI: Tot és Comèdia

ESPECIAL TEC SANT JORDI: "A Chorus Line"

L’actor Manuel Bandera, l’actriu Estíbaliz Ruiz i el director musical Pau Baiges, protagonistes del musical dirigit per Antonio Banderas, pel seu

MÚSICA. Música gitana Tot és Comèdia

MÚSICA. Música gitana

Amb Lluís Hidalgo hem parlat de música gitana des de Gora Bregovic a Django Reinhardt.

TEATRE. Entrevista a Carme Elias (10/04/2022) Tot és Comèdia

TEATRE. Entrevista a Carme Elias (10/04/2022)

Després de  fer públic que pateix Alzheimer ens explica quin es el seu estat  d'ànim ara i ens parla del documental que està preparant amb la directora Claudia Pinto: ‘Aquí i ara’.

ALLÀ ON VIUEN ELS LLIBRES: Com es prepara Sant Jordi al territori Tot és Comèdia

ALLÀ ON VIUEN ELS LLIBRES: Com es prepara Sant Jordi al territori

Hem reunit a la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Mari Carme Ferrer, de la llibreria Empúries de Girona, amb Josep Rovira de la llibreria La Capona de Tarragona, president del gremi a la demarcació de Tarragona, i al Jordi Caselles, de...

EL MINUT D'OR: Tot és Comèdia

EL MINUT D'OR: "Eufòria"

Carles Peña repassa cada setmana l'actualitat televisiva, avui marcada pel popular talent show de TV3.

TEATRE: Tot és Comèdia

TEATRE: "Síndrome de Gel"

El muntatge es pot veure al Teatre Lliure de Gràcia, té dramatúrgia de Clàudia Cedó, i un dels nostres convidats Mohamad Bitari. També hem conversat amb Manal Taljo i Jana Punsola.