El llindar

Cultura

Jordi Boixaderas submergeix en una ficció dramàtica i una entrevista al mateix temps als seus convidats.

www.ccma.cat

RSS feed

T2xC1 Màrius Serra creua El llindar
Dijous, 04 d'Abril

T2xC1 Màrius Serra creua "El llindar"

Màrius Serra creua "El llindar" per descobrir que ha estat ingressat en un centre sociosanitari sinistre on les visites dels familiars no estan permeses.

T2xC2 Bibiana Ballbè creua El llindar
Dijous, 04 d'Abril

T2xC2 Bibiana Ballbè creua "El llindar"

Bibiana Ballbè creua El Llindar per trobar-se de festa amb les seves amigues. Aquest serà l'inici d'una de les nits més llargues i pertorbadores de la seva vida.

T2xC3 Toni Cruanyes creua El llindar
Dijous, 04 d'Abril

T2xC3 Toni Cruanyes creua "El llindar"

Toni Cruanyes creua "El llindar" per viatjar a la Guerra Civil, on es trobarà reescrivint el passat de la seva família amb efectes completament imprevisibles.

Carla Simón creua El llindar
Dilluns, 24 de Juliol

Carla Simón creua "El llindar"

La directora Carla Simón creua "El llindar", que li ofereix una solució per a un dels problemes que més l'angoixen: tenir temps per arribar a tot.

Juliana Canet creua El llindar
Dilluns, 17 de Juliol

Juliana Canet creua "El llindar"

La presentadora Juliana Canet creua "El llindar" per descobrir que una aplicació que ha instal·lat al mòbil li provocarà el pitjor dels seus malsons.

Joel Joan creua El llindar
Dilluns, 10 de Juliol

Joel Joan creua "El llindar"

L'actor Joel Joan creua "El llindar" per presentar un projecte de sèrie a TV3. La reacció de la persona amb qui té la reunió serà del tot imprevisible... i delirant.

Tomàs Fuentes creua El llindar
Dilluns, 03 de Juliol

Tomàs Fuentes creua "El llindar"

L'humorista Tomàs Fuentes creua "El llindar" i es troba enmig de l'última actuació de la seva gira, però s'estranya en veure que cap dels seus amics no ha vingut a veure'l.

Els Amics de les Arts creuen El llindar
Dilluns, 26 de Juny

Els Amics de les Arts creuen "El llindar"

Els Amics de les Arts creuen "El llindar" per descobrir que no estan sent tan bons pares com pensaven. Quan els seus fills comencen a patir-ne les conseqüències, hauran de prendre una decisió difícil.

Laura Rosel creua El llindar
Dilluns, 19 de Juny

Laura Rosel creua "El llindar"

La periodista Laura Rosel creua "El llindar" per coincidir en un ascensor amb un home i una dona que tenen opinions molt vehements sobre com hauria de ser el seu programa.

Enric Calpena creua El llindar
Dilluns, 12 de Juny

Enric Calpena creua "El llindar"

L'historiador Enric Calpena creua "El llindar" per fer un salt en el temps a un moment tràgic de la història de Catalunya que ell coneix molt bé. Aconseguirà canviar la història o la història el canviarà a ell?

Diana Gómez creua El llindar
Dilluns, 05 de Juny

Diana Gómez creua "El llindar"

L'actriu Diana Gómez creua "El llindar" per trobar-se al final de la festa d'aniversari del seu fill d'un any. Un dels regals que li han fet li crida especialment l'atenció.

Carlos Cuevas creua El llindar
Dilluns, 29 de Maig

Carlos Cuevas creua "El llindar"

L'actor Carlos Cuevas creua "El llindar" i descobreix que el seu desig de no ser reconegut pel carrer es fa realitat... però amb conseqüències esgarrifoses.