Cafè i cigarro

Humor

El magazine cultural farcit d'humor sarcàstic de Ràdio Ateneu del Clot.

http://radioateneu.blogspot.com.es/p/cafe-i-cigarro.html
Els Esmorzars del Cafè i Cigarro #01 Cafè i cigarro

Els Esmorzars del Cafè i Cigarro #01

Després de 7 anys de fer el Cafè i CIgarro, l'Amadeu i l'Àlex es troben per esmorzar i petar la xerrada sobre el món. Com si li interessés a algú, saps?

Cafè i Cigarro s07e20 THE LAST ONE Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e20 THE LAST ONE

Sí amics, acomiadem el Cafè i CIgarro. Ha estat un plaer fer aquesta bajanada durant 7 anys de les nostres vides. Ens acomiadem por todo lo alto, amb un convidat de luxe. US ESTIMEM!!

Cafè i Cigarro s07e19 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e19

Anàlisi i debat de moltes coses, però lo dels emojis ñes el que ho ha petat més.

Cafè i Cigarro s07e18 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e18

Ens visita en Tomàs Fuentes per repassar l'actualitat; però no sé si ho fem gaire bé...

Cafè i Cigarro s07e17 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e17

Tornem amb el format habitual de repassar les notícies d'actualitat. Les que ens dona la gana, com no.

Cafè i Cigarro s07e16 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e16

Ens visita Kike García de El Mundo Today. Lo que pasó a continuación te sorprenderá.

Cafè i Cigarro s07e14 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e14

jo què sé... ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cafè i Cigarro s07e13 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e13

Programa d'anàlisi de l'actualitat amb dos tertulians sense tertúlia. No us explicarem res de nou.

Cafè i Cigarro s07e12 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e12

Rebem l'Oriol de Balanzó i analitzem el judici de Millet, la conevrsa entre Mercedes Milà i un gordo i altres coses.

Cafè i Cigarro s07e11 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e11

Avui tenim algú per controlar la tertúlia i reconduïr el programa, i sembla que l'Oriol Caño s'en surt. Cas Palau, MWC, Barça... Programa atemporal.

Cafè i CIgarro s07e10 Cafè i cigarro

Cafè i CIgarro s07e10

Què passa quan deixes oberts els micros durant una conversa entre dos individus i ho vols fer passar com a programa de ràdio?

Cafè i Cigarro s07e09 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e09

Tornem la tripleta titular, el trident, la MAD. I tampoc millora el programa. Però sí que queda més estructuradet. Au!

Cafè i Cigarro s07e08 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e08

Seguim passant de l'actualitat i debatem de coses molt més importants i trascendents. Vida, mort, Josep Lluis Nuñez... I avui ho fem amb l'Òscar Andreu. "El Moreno"

Cafè i CIgarro s07e07 Cafè i cigarro

Cafè i CIgarro s07e07

Tornem després de dos mesos aturats, al programa us n'expliquem el motiu, amb la visita del Tomàs Fuentes. Fem una tertúlia / repassada de l'actualitat d'aquestes darreres setmanes.

Cafè i Cigarro s07e06 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e06

Repassem l'actualitat de Reus. I una mica de la resta del món. Parlem dels temes estrelles del dia. La mort de Justin Bieber i el cop de puny de Rita Barberà.

Cafè i Cigarro s07e05 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e05

Seguim repassant l'actualitat. I la Superlluna, sobretot la Superlluna. I coses de Reus. I una ullada a la biografia de Julen Lopetegui. Ves.

Cafè i Cigarro s07e04 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e04

Analitzem la victòria de Donald Trump a les eleccions dels Estats Units. Seguim de prop l'onada de crims al Baix Camp i fem el que podem. I no estem obligats a més.

Cafè i Cigarro s07e03 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e03

Repassem l'actualitat setmanal de la millor manera que podem, no us enganyarem a aquesles alçades, no en sabem més. Us deixem amb una pregunta que formulem al programa. És Reus la nova Baltimore?

Cafè i Cigarro s07e02 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e02

Seguim repassant l'actualitat setmanal i de més enllà; som un informatiu retrospectiu. Aquesta setmana ens centrem en fenòmens paranormals al Baix Camp, als USA i a Mestalla.

Cafè i Cigarro s07e01 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s07e01

Ciutadans de Catalunya, JA SOM AQUÍ I tornem amb novetats! Ens ha adoptat Minoria Absoluta i hi tenim el cap visitant-nos; en Toni Soler. Repassem l'actualitat i ens posem al dia després de tant de temps sense programa.

Cafè i Cigarro s06e31 (Season finale) Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e31 (Season finale)

Doncs aquí acaba la temporada. I com a Joc de Trons, matem algú. A qui? Ho haureu d'escoltar. Ens visita el Xavi Bundó, el locutor magazinero de cap de setmana que més ens agrada, i ve a jugar fort. De què parlem? Dels temes de sempre, no espereu...

Cafè i Cigarro s06e30 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e30

Seguim repassant l'actualitat, fent ènfasi en els temas dels que no volem àrlar. Les Eleccions espanyoles, la matançça d'Orlando, la Roja... La rissa.

Cafè i Cigarro s06e29 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e29

repassem l'actualitat sense perlar de les morts de famosos d'aquesta setmana, ni de l'entrevista al Cárdenas, ni de l'actualitat ni de res. Un programa dels normals, vamos. I perdó per la qualitat de so dels primers minuts.

Cafè i Cigarro s06e28 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e28

Tornem a repassar l'actualitat més roent de l'actualitat (?) El Banc expropiat, eleccions, final de Champions, coses, més coses...

Cafè i Cigarro s06e27 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e27

Repassem l'actuBARÇAAAAA. DOBLEEEET!!! I la resta de coses que importen menys.

Cafè i Cigarro s06e25 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e25

Analitzem l'actualitat que no ens ve de gust analitzar. No parlem de St. Jordi, ni de la copa menstrual, ni de Prince, ni de res que tingui a veure amb l'actualitat. O sí. Ho haureu d'escoltar.

Cafè i Cigarro s06e24 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e24

Repassem l'actualitat, però no la que repassa tothom. Una mica més variat. Els plans de l'ANC pel proper 11 de setembre, un atracament curiós a Madrid, insults a Donald Trump, la prèvia de St. Jordi i la debacle del Barça.

Cafè i Cigarro s06e23 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e23

Repassem l'actualitat sota la influència de les al·lèrgies primaverals. Parlem del Papa, dels papers de Panamà, del manifest Koiné, del Barça i del nostre llibre de Sant Jordi. Sí amics, Cafè i Cigarro treu llibre per St. Jordi!

Cafè i Cigarro s06e22 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e22

Parlem dels Papers de Panamà, Colau vs. Azúa, Batman vs. Superman, Barça vs. Madrid i d'altres versus.

Cafè i Cigarro s06e21 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e21

Analitzem l'actualitat fent una repassada als assumptes de l'Alcaldessa Colau, dels missatges de la casa reial, dels morts i de sèries. Quines poques ganes d'escriure una sinopsi, tu. Escolteu-lo i ja ens direu, ok? Va.

Cafè i Cigarro s06e20 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e20

Tornem amb l'actualitat setmanal. El show de Rufián, Nancy Reagan, racisme a youtube, Springsteen i Netflix. Vamos, una mica de tot.

Cafè i Cigarro s06e19 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e19

Tornem amb el resum de l'actualitat. Els problemes amb l'alcaldia de Girona, la neu, les Primàries als USA, el Langui; i un resum especial dels Oscars de Hollywood.

Cafè i Cigarro s06e18 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e18

Analitzem la repercussió de la vaga de metro de Barcelona, i repassem l'orígen de les vages. Parlem de les novetats que ens porta el MWC, la mort d'Umberto Eco i l'actualitat futbolística de la setmana. També li seguim la pista a la nostra entrada...

Cafè i Cigarro s06e17 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e17

Especial Viquipèdia. Avui estrenem l'Objetivo Cafè i Cigarro amb l'especial viquipèdia amb la visita de l'Enric Pineda. Parlam de les notícies, com sempre, però estrenem de forma especial i en directe la nostra entrada a la xarxa de xarxes.

Cafè i Cigarro s06e16 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e16

Tornem repassant l'actualitat, i ho fem centrant-nos en la manifestació en contra del pla hidrològic de l'Ebre, l'espectacle de titelles polèmic a Madrid, els Goya, Gipsy Kings i el resum de la setmana esportiva. Amb Super Bowl inclosa!

Cafè i Cigarro s06e15 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e15

Avui parlem de les manipulacions de les declaracions d'Anna Gabriel, del terratremol a Andalusia i Melilla, dels Oscar i de l'actualitat en general. I us expliquem què és la neu.

Cafè i Cigarro s06e14 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e14

Actualitat política però tampoc massa, que ens estem passant. Així que tornem a les banalitats i parlem molt del Blue monday i xorrades similars.

Cafè i Cigarro s06e13 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e13

Ja tenim President de la Generalitat! I com que ha anat tot tan a corre-cuita, en fem un programa gairebé monogràfic. Però no patiu; també parlem dels Globus d'Or i de la Pilota d'ídem que li han donat a en Messi.

Cafè i Cigarro s06e12 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e12

Repassem les novetats de la política catalana post festes de Nadal i ens trobem amb que venen eleccions. Més. Merda. Analitzem (lloem) Star Wars the Force Awaken i ens fem ressó de l'acomiadament de Benítez del Madrid. Entre moltes altres coses.,...

Cafè i Cigarro s06e11 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e11

Repassem la recta final de la campanya electoral espanyola, parlem de Finlàndia, la Marató, Star Wars, el Barça, Star Wars, Star Wars i Star Wars.

Cafè i Cigarro s06e10 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e10

Seguim analitzant l'actualitat setmanal centrant-nos en el no de la CUP a Mas (again), els debats electorals espanyols, Jessica Jones, els drones i Eusebio. Mare meva...

Cafè i Cigarro s06e09 Cafè i cigarro

Cafè i Cigarro s06e09

Setmana de Clàssic, setmana moguda. Intervenció de les finances catalanes per part de l'Estat, onada de fred i de pudor de merda, el Clássic i es descarrega un 4de10 amb forla i manilles per 1er cop a la història. I tot aquí, hoygan.