Mengem - Diari ARA

Cuina

El canal de cuina del Diari ARA.

RSS feed

Pàgina 2
Textures de tomàquets Mengem - Diari ARA
Dilluns, 06 d'Agost

Textures de tomàquets

Lluís Puig i Francesc Llobet són els cuiners del Bar Boqueria, situat dins del mercat homònim. Aposten pels productes de proximitat i de temporada i per la cuina creativa. En aquest vídeo ens proposen una amanida fresca jugant amb les diferents...

Menú per menjar fred Mengem - Diari ARA
Dilluns, 30 de Juliol

Menú per menjar fred

· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara · Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID · Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/ · Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq ·...

Amanida Waldorf Mengem - Diari ARA
Dilluns, 16 de Juliol

Amanida Waldorf

El cuiner Albert Mendiola, premi Carxofa d’Or de Sant Boi de Llobregat, acaba d’inaugurar a Barcelona el restaurant Mariomorena, on proposa plats amb producte de proximitat, cuinats de manera creativa i atractiva. A Sant Boi manté obert el primer...

'Ajoblanco' amb 'coulis' de cireres Mengem - Diari ARA
Diumenge, 08 de Juliol

'Ajoblanco' amb 'coulis' de cireres

El cuiner Albert Mendiola, premi Carxofa d’Or de Sant Boi de Llobregat, acaba d’inaugurar a Barcelona el restaurant Mariomorena, on proposa plats amb producte de proximitat, cuinats de manera creativa i atractiva. A Sant Boi manté obert el primer...

Allioli de poma Mengem - Diari ARA
Dilluns, 02 de Juliol

Allioli de poma

El restaurant Pork… Boig per tu, que va obrir les portes el 2014 al barri del Born de Barcelona, està especialitzat en cuina tradicional i de producte, amb el porc com a protagonista. El xef Oriol Rovira és el creador del concepte i el proveïdor...

Coca de Sant Joan amb crema Mengem - Diari ARA
Dijous, 21 de Juny

Coca de Sant Joan amb crema

El pastisser Eric Ortuño, format a les millors escoles i pastisseries de França, i actual xef pastisser de l’escola Hofmann de Barcelona, proposa preparar a casa una coca de Sant Joan de crema ben atractiva. Tant aquesta coca, com també...

Costelles de porc marinades amb amanida verda Mengem - Diari ARA
Diumenge, 17 de Juny

Costelles de porc marinades amb amanida verda

El restaurant PORK… boig per tu, que va obrir les portes el 2014 al barri del Born de Barcelona, està especialitzat en cuina tradicional i de producte, amb el porc com a protagonista. El xef Oriol Rovira és el creador del concepte i el proveïdor...

Crep vietnamita Mengem - Diari ARA
Dilluns, 21 de Maig

Crep vietnamita

Valentí Mongay és el cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, que dirigeix amb el seu germà, Toni Mongay. A La Salseta es poden menjar plats de productes de temporada, km 0 i ecològics. També aposta pel receptari de la cuina catalana. En...

Faves ofegades Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 de Maig

Faves ofegades

Valentí Mongay és el cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, que dirigeix amb el seu germà, Toni Mongay. A La Salseta es poden menjar plats de productes de temporada, km 0 i ecològics. També aposta pel receptari de la cuina catalana. En...

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó Mengem - Diari ARA
Dilluns, 30 d'Abril

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó

Eva Olivares és l’autora del canal de YouTube 'Evacuinera', en què prepara receptes fàcils i ràpides, aptes tant per als aficionats a la cuina com per als que volen iniciar-s’hi. En aquesta ocasió, Olivares ens ensenya com cuinar una truita al...