Mengem - Diari ARA
Dilluns, 06 d'Agost
Lluís Puig i Francesc Llobet són els cuiners del Bar Boqueria, situat dins del mercat homònim. Aposten pels productes de proximitat i de temporada i per la cuina creativa.
En aquest vídeo ens proposen una amanida fresca jugant amb les diferents...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 30 de Juliol
· Visita el canal de Youtube de l'ARA: http://www.youtube.com/user/diariara
· Subscriu-te al canal de Youtube de l'ARA: http://bit.ly/1ekj9ID
· Mira més vídeos a: http://www.ara.cat/
· Subscriu-te i gaudeix de l'ARA: http://bit.ly/1LrQZGq
·...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 16 de Juliol
El cuiner Albert Mendiola, premi Carxofa d’Or de Sant Boi de Llobregat, acaba d’inaugurar a Barcelona el restaurant Mariomorena, on proposa plats amb producte de proximitat, cuinats de manera creativa i atractiva. A Sant Boi manté obert el primer...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 08 de Juliol
El cuiner Albert Mendiola, premi Carxofa d’Or de Sant
Boi de Llobregat, acaba d’inaugurar a Barcelona el restaurant
Mariomorena, on proposa plats amb
producte de proximitat, cuinats de manera creativa i
atractiva. A Sant Boi manté obert el primer...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 02 de Juliol
El restaurant Pork… Boig per tu, que va obrir les portes el 2014 al barri del Born de Barcelona, està especialitzat en cuina tradicional i de producte, amb el porc com a protagonista. El xef Oriol Rovira és el creador del concepte i el proveïdor...
Mengem - Diari ARA
Dijous, 21 de Juny
El pastisser Eric Ortuño, format a les millors escoles i pastisseries de França, i actual xef pastisser de l’escola Hofmann de Barcelona, proposa preparar a casa una coca de Sant Joan de crema ben atractiva.
Tant aquesta coca, com també...
Mengem - Diari ARA
Diumenge, 17 de Juny
El restaurant PORK… boig per tu, que va obrir les portes el 2014 al barri del Born de Barcelona, està especialitzat en cuina tradicional i de producte, amb el porc com a protagonista. El xef Oriol Rovira és el creador del concepte i el proveïdor...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 21 de Maig
Valentí Mongay és el cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, que dirigeix amb el seu germà, Toni Mongay. A La Salseta es poden menjar plats de productes de temporada, km 0 i ecològics. També aposta pel receptari de la cuina catalana. En...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 14 de Maig
Valentí Mongay és el cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, que dirigeix amb el seu germà, Toni Mongay. A La Salseta es poden menjar plats de productes de temporada, km 0 i ecològics. També aposta pel receptari de la cuina catalana. En...
Mengem - Diari ARA
Dilluns, 30 d'Abril
Eva Olivares és l’autora del canal de YouTube 'Evacuinera', en què prepara receptes fàcils i ràpides, aptes tant per als aficionats a la cuina com per als que volen iniciar-s’hi. En aquesta ocasió, Olivares ens ensenya com cuinar una truita al...